YSK 2027 için nasıl çalışılmalı?

fitnessarda

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 2027 YKS’ye gireceğim. Şu anda açıktan okuyorum ve lisede temelim zayıf. Nereden ve nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Eğitim koçu almam gerekir mi vs.? Sizden bu konuda detaylı tavsiyeler alabilir miyim? Bu konulardaki bilgim çok zayıf, yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Okula gitmediğiniz için önce TYT sonra AYT kasın. Oğuz ustanın kanalında dersleri tek tek nasıl çalışacağınızla alakalı videolar mevcut.

Kendiniz çalışma istikrarını sağlayabilecekseniz koç veya dershane hizmetine gerek yok ama ben kendim üzerinden örnek vereyim, birisi beni sıkmazsa ben yapamıyorum ve bu yüzden dershaneye yazıldım. Sizin de çalışma temeliniz yoksa dershane biraz pahalı gelebilir ama bu eğitim koçluklarını denemenizden zarar gelmez.

Size katılıyorum bende aynı şekildeyim eğitim koçu tavsiyeniz vsyr var mı?

Size katılıyorum bende aynı şekildeyim eğitim koçu tavsiyeniz vsyr var mı?

Baykuş Mentorluk, 345 All Star bu ikisini çevremde kullananlar var ve memnunlar. Bütçenize ve programınıza uygun olanlardan birini deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…