YSL Myself icin muadil marka önerisi

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Orijinalinin bile performansi çok iyi değil. Güzel bir muadili var mı? Emregeldi, muscent veya kimyager ahmetten almayı düşündüm daha önce kullanan var mı?

Orijinalinin bile performansi çok iyi değil. Güzel bir muadili var mı? Emregeldi, muscent veya kimyager ahmetten almayı düşündüm daha önce kullanan var mı?

Kokuyu denemiştim diye hatırlıyorum ama YSL y EDP kadar güzel değildi. Muadilden ziyade Arap parfümlerinden alın klonlama da çok iyiler fakat silaj konusunda aşırı iyi performans göstermeyebilirler. Bahsettiğiniz parfümün klonu şu diye yazmışlar bulursanız alabilirsiniz zimaya güzeldir tecrübe ettim performans kalıcılık konusunda iyidir.
Itqan noir zimaya

hocam merhaba herhangi birini alıp deneme şansınız oldu mu? ben david walkerdan almıştım koku benzerliği baya yakındı fakat kalıcılık ve yayılım çok çok zayıftı

Deneyemedim hocam sadece Bargello'dan koklama şansım oldu benzerlik fena değil ama performansı çok iyi sayılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı