Crackli oyun ya da bazı oyunlar için hile yazılımı falan indirdin mi? Benim arkadaşım bir hile indirmişti ve onunda YT kanalı çalınıp videolar yüklenmişti antivirüs ile tarama yapmanızı öneririm.
‘Zaten abone sayısı fazla değilmiş’ bu cümle çok rahatsız etti beni. Arkadaş hesabına çok emek harcamış olabilir , böyle konuşmanız hiç hoş değil. Arkadaşın Buna üzülmesi de çok normal. 1-2 mail atmaktan kimseye zarar gelmez. YouTube ile iletişime geçmeni öneririm , yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Zaten sen yüklemediğinden IP adres farkını görüp hesabını sana geri verebilirler.
Eğer videoları yükleyen sen olmadığını ispat edebilirsen belki hesabın açılabilir. YouTube desteğe mail atmaktan başka yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Mail atın, muhtemelen birkaç soru soracaklardır hesabınız ile alakalı. O soruları da cevaplayın.
YouTube ile iletişime geçin, bilgisayarda aktif olarak kullandığınız şifreleri değiştirin, 2ad doğrulamasına etkinleştirin. Özellikle 2ad yapmanızı şiddetle öneririm.
Crackli oyun ya da bazı oyunlar için hile yazılımı falan indirdin mi? Benim arkadaşım bir hile indirmişti ve onunda YT kanalı çalınıp videolar yüklenmişti antivirüs ile tarama yapmanızı öneririm.
Kanka virüs falan yok PC'de sadece kardeşim Brawl Stars oynuyordu elmas alacak diye sahte sitelerden gezinirkende benim Gmail'imi kullanmış ya da ondan mıdır?