YT hesabım çalındı

Floppacım

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, benim 120 aboneli bir YT hesabım var ve biri tarafından çalındı. Birkaç video yüklendi ve hesabım askıya alındı, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube destek ile iletişime geçin ayrıca hesaplarınız şifresini değiştirip bilgisayarını antivirüs ile taratın.

Selam arkadaşlar, benim 120 aboneli bir YT hesabım var ve biri tarafından çalındı. Birkaç video yüklendi ve hesabım askıya alındı, ne yapmalıyım?

Crackli oyun ya da bazı oyunlar için hile yazılımı falan indirdin mi? Benim arkadaşım bir hile indirmişti ve onunda YT kanalı çalınıp videolar yüklenmişti antivirüs ile tarama yapmanızı öneririm.

Aynısı ben de yaşadım, bence çok da uğraşmaya gerek yok ama size kalmış. Zaten abone sayısı fazla değilmiş.

Aynısı ben de yaşadım, bence çok da uğraşmaya gerek yok ama size kalmış. Zaten abone sayısı fazla değilmiş.
‘Zaten abone sayısı fazla değilmiş’ bu cümle çok rahatsız etti beni. Arkadaş hesabına çok emek harcamış olabilir , böyle konuşmanız hiç hoş değil. Arkadaşın Buna üzülmesi de çok normal. 1-2 mail atmaktan kimseye zarar gelmez. YouTube ile iletişime geçmeni öneririm , yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Zaten sen yüklemediğinden IP adres farkını görüp hesabını sana geri verebilirler.

Eğer videoları yükleyen sen olmadığını ispat edebilirsen belki hesabın açılabilir. YouTube desteğe mail atmaktan başka yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Mail atın, muhtemelen birkaç soru soracaklardır hesabınız ile alakalı. O soruları da cevaplayın.

Kardeşim şifre değiştir, YouTube hesabını sil, antivirüs yükle, yeni kanal yap.

YouTube ile iletişime geçin, bilgisayarda aktif olarak kullandığınız şifreleri değiştirin, 2ad doğrulamasına etkinleştirin. Özellikle 2ad yapmanızı şiddetle öneririm.

Crackli oyun ya da bazı oyunlar için hile yazılımı falan indirdin mi? Benim arkadaşım bir hile indirmişti ve onunda YT kanalı çalınıp videolar yüklenmişti antivirüs ile tarama yapmanızı öneririm.
knk virüs falan yok pcde sadece kardeşim brawl stars oynuyodu elmas alıcak diye sahte sitelerden gezinirkende benim gmailimi kullanmış yada ondanmıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…