Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar yt.html nedir yanlışlıkla kardeşim tuşlara basarak indirdi herhangi bir siteden indirmedin nedir bu?
Arkadaşlar yt.html nedir yanlışlıkla kardeşim tuşlara basarak indirdi herhangi bir siteden indirmedin nedir bu?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 12 Mayıs 2022 #2 Bir siteyi bağlantıyı indir diyerek indirmiş galiba.
BenNoobum Centipat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #3 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar yt.html nedir yanlışlıkla kardeşim tuşlara basarak indirdi herhangi bir siteden indirmedin nedir bu? Genişletmek için tıkla... hocam sanırsam watch.html ile aynı yani sıkıntı olmaz
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar yt.html nedir yanlışlıkla kardeşim tuşlara basarak indirdi herhangi bir siteden indirmedin nedir bu? Genişletmek için tıkla... hocam sanırsam watch.html ile aynı yani sıkıntı olmaz
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #4 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar yt.html nedir yanlışlıkla kardeşim tuşlara basarak indirdi herhangi bir siteden indirmedin nedir bu? Genişletmek için tıkla... YouTube sitesinde izlediği video vs. bir sayfa bulundurmakta. Bu sayfayı indirmiş. Sorun olacağını sanmıyorum.
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar yt.html nedir yanlışlıkla kardeşim tuşlara basarak indirdi herhangi bir siteden indirmedin nedir bu? Genişletmek için tıkla... YouTube sitesinde izlediği video vs. bir sayfa bulundurmakta. Bu sayfayı indirmiş. Sorun olacağını sanmıyorum.
glaitaht Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 528 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Mayıs 2022 #5 Herhangi bir sitede CTRL + S tuşlarına basarsanız sayfanın HTML dosyasını kaydedersiniz, büyük ihtimalle kardeşin bu tuşlara bastıktan sonra Y ve T tuşlarına da basmış
Herhangi bir sitede CTRL + S tuşlarına basarsanız sayfanın HTML dosyasını kaydedersiniz, büyük ihtimalle kardeşin bu tuşlara bastıktan sonra Y ve T tuşlarına da basmış
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #6 @F 16 Fighting Falcon @glaitaht @Lunizz 1989 @BenNoobum vallahi tarattım Kaspersky'da dosyayı virüs bulmadı bende sildim 16 dosyamı ne taradı.
@F 16 Fighting Falcon @glaitaht @Lunizz 1989 @BenNoobum vallahi tarattım Kaspersky'da dosyayı virüs bulmadı bende sildim 16 dosyamı ne taradı.