Gerizekalı telefonumda USB C yok aldığım güne lanet olsun şu telefonu, Reeder P13 Blue Plus, 3 kamera gibi gösterio tek kamerası olan, milyon yıllık eski girişi kullanan çöp ses kartlı bir telefon, KAÇIN.
Zaten farkındaysan 20 liralık kulaklık derken örnek verdim, bilmediğim bir şey değil. Bilmeseydim sonraki mesajı yazmazdım. Ayrıca, mesajınızda DAC ile dinlenir diye bir ibare yok. Eksik yazıp anlamamızı beklemek ayrı bir seviye.
Telefon 2500 lirayken ses kartına o parayı vermem, zaten öyle bir derdim de yok, küçük bir farka bile okeyim yani elimdeki ekipmanla. Irig 2 var bir de o kulaklık
Apple müzik fiyatı gerçekten cazip geliyor, papara kartı tekrar mı kullansam diye düşündürüyor derin derin
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? DAC'ın ne olduğunu biliyorum. 2 mesajdır açığımı arar gibi mesajlar yazıyorsunuz. Bazı telefonlarda çip iyi dinlenir diyorsunuz, bende telefonla düzgün bir şekilde dinlemez diyorum. Ardından falanca DAC'ı duydun mu diyorsunuz? Mesaja başında DAC'ı ekleyecektiniz. O çıkarımı nasıl yapayım ben? Vahiy mi iniyor?
Hocam benim görüşüm elinizdeki ekipmanla ALAC deneyimlemeniz, ve ona göre bir karar vermeniz. Bunun denenebileceği bir parçayı 320k MP3/OGG ve ALAC olarak dinleyin, sonra bir seçim yapın.
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? DAC'ın ne olduğunu biliyorum. 2 mesajdır açığımı arar gibi mesajlar yazıyorsunuz. Bazı telefonlarda çip iyi dinlenir diyorsunuz, bende telefonla düzgün bir şekilde dinlemez diyorum. Ardından falanca DAC'ı duydun mu diyorsunuz? Mesaja başında DAC'ı ekleyecektiniz. O çıkarımı nasıl yapayım ben? Vahiy mi iniyor?
Telefonla evet düzgün dinlenmez, ama bazı telefonlarda. Zaten DAC dediğimiz o kutu bile değil içindeki ESS çipi, o da çok nadir ama ESS dışında bazı çipler de destekliyor hi-fi.