Yu-Gi-Oh! Özel Çağrı ve Synchro çağrı

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba.
Arkadaşım ile Yu-Gi-Oh! oynuyoruz ve anlaşamadığımız 2 konu daha oldu.
2 tane kartın kullanım şekli ve efektleri hakkında.
1. Sorun: Level Eater canavarı kendi efekti ile sahaya kapalı bir şekilde özel çağrılabilir mi?
57421866.jpg

2. Sorun: Black Rose Dragon kartı Synchro çağrı ile sahaya çağrıldığında Synchro çağrı efekti aktifleşir, fakat bu efekt kendisi için de geçerli midir?
73580471.jpg

İki sorumu da kafa karışıklığına yer vermeyecek şekilde net cevaplarsanız sevinirim.
Black Rose Dragon kartı hakkında, Synchro çağrı yapıldıktan hemen sonra efekti aktifleşir, sahadaki tüm kartların yok olması gerekmektedir, fakat kartın kendisi de sahadadır. Çağırıldığı anda yok olacaksa bu kartın neden farklı bir efekti daha var ? Saçma geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sorunu bilmiyorum ancak ikinci soruna oynadığım oyunlardan gördüğüm kadarını söyleyeyim. Kartı kapalı olarak sahaya sürersen ve rakip o karta saldırırsa hepsini yok etme özelliği aktif oluyor, diğer türlü olmuyor diye biliyorum.

İlk sorunu bilmiyorum ancak ikinci soruna oynadığım oyunlardan gördüğüm kadarını söyleyeyim. Kartı kapalı olarak sahaya sürersen ve rakip o karta saldırırsa hepsini yok etme özelliği aktif oluyor, diğer türlü olmuyor diye biliyorum.
cevabın için teşekkür ederim ama bana kesin bir bilgi lazım ve bir anti U.A. destesi biliyor musun? (Ultra Atlet)

Syncho çağırılarında genellikle kendisi özelliklerinden etkilenmez. Judgement Dragon 1000 can puanı karşılığında sahadaki tüm kartları yok eder ama kendisi yok olmaz. Black Rose Dragon'da da aynı şey geçerlidir. Level Eater için bakmam gerek emin değilim.
Baktım. Özel çağırın diyor. Özel çağırılar açık şekilde gerçekleştirilir. Kapalı bir şekilde çağıramazsınız.
Ayrıca Yugioh oynayan birini gördüğüme sevindim. Nerede oturuyorsunuz?

Syncho çağırılarında genellikle kendisi özelliklerinden etkilenmez. Judgement Dragon 1000 can puanı karşılığında sahadaki tüm kartları yok eder ama kendisi yok olmaz. Black Rose Dragon'da da aynı şey geçerlidir. Level Eater için bakmam gerek emin değilim.
Baktım. Özel çağırın diyor. Özel çağırılar açık şekilde gerçekleştirilir. Kapalı bir şekilde çağıramazsınız.
Ankara'da oturuyorum
Ayrıca Yu-Gi-Oh! ile ilgili bazı sorunlarım daha var onları da sormayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı