Yüce Kral Darius vs Meka Krallıkları Jax

eness24

Hectopat
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi ikisinden birisini alma şansım var. Hangisini alsam, çok kararsız kaldım?

Başlıkta gördüğünüz gibi ikisinden birisini alma şansım var. Hangisini alsam, çok kararsız kaldım?

Kendi tercihine bağlı hangisini daha iyi oynuyorsan, daha çok oynuyorsan ve seviyorsan bence ona göre almalısın.

Oyun tarzına göre değişir. Ama bence Meka Krallıkları Jax'ı al.

10 maç atıyorsam 8 maçı bu 2 karakterle. Yani ikisi de en çok oynadığım Hero'lar.

Aynı karakter için farklı skin sorsaydın yorum yapabilirdim de bence daha çok sana kalmış bu tercih.

Oyun tarzına göre değişir. Ama bence meka krallıkları Jax'ı al.

Yüce kral Darius ayrı bir olay ya bayılıyorum. 2 skin de var bende ama yüce kral bir başka.

Bu mağazam. Karakterlerde sıkıntı yok hesap yeni. 30k mavi öz var her türlü açarim yani. Xbox Game Pass'te var. Jax ise diğer hesabımda ama main hesabı bu hesap yapacağım.

Bu mağazam. Karakterlerde sıkıntı yok hesap yeni. 30k mavi öz var her türlü açarim yani. Xbox Game Pass'te var. Jax ise diğer hesabımda ama main hesabı bu hesap yapacağım.

Buradan 2 tane alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…