Yük altında RX 6600 sistem kapanıyor

Sk8erBoi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RX 6600.
Ryzen 1600 AF.
8 GB RAM (tek modül)
500W Xigmatek 80 Plus Power.

Sistemim bu, 2 adet fan ve 1 tane SSD dışında başka bileşenim yok. 2 gün önce yeni W11 kurdum fakat kurmaz olaydım cünkü oyun sırasında sistem aniden kapanıyor, olay görüntüleyici Kernel Power 41 hatasını görüyorum başka bir şey yok, FurMark testi yaparken de sistem kapanıyor. Sorun neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Buna bir goz atin isterseniz. Ayrica Windows 11 daha guncel islemciler icin tavsiye ediliyor diye biliyorum.

Söz konusu yük altındayken kapanmalar yük altına girdikten ortalama ne kadar sonra gerçekleşiyor?

Söz konusu yük altındayken kapanmalar yük altına girdikten ortalama ne kadar sonra gerçekleşiyor?

Sorun çok farkli, kartta bazen saatlerce oyun oynuyorum kapanmiyor, başka bir oyuna giriyorum kapaniyor. RE Village'yi bitirdim sorun yok ama NFS Heat'i 10 oynatmiyor PC kapaniyor. Kart ayni zamanda funmak testine girmiyor, testi baslattigim gibi sistem güc kesiyor. Güc kaynagim Xigmatek tauro 500W 80 Plus. GTX460 ile 1 saat FurMark yapiyorum sorun yok, Power saglam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…