hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #1 oyunceviri.net sitesinden dishonored için Türkçe yama kuruyordum indirme linkinde bu çıktı diğer her şey temiz virüs bulaşır mı? Dosya Ekleri soru.png 52,8 KB · Görüntüleme: 513
oyunceviri.net sitesinden dishonored için Türkçe yama kuruyordum indirme linkinde bu çıktı diğer her şey temiz virüs bulaşır mı?
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #2 Bilgisayarına Malwarebytes veya Kaspersky ile taradıktan sonra bir şey çıkmazsa sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Bilgisayarına Malwarebytes veya Kaspersky ile taradıktan sonra bir şey çıkmazsa sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 16 Ağustos 2020 #3 hakantalhaklcarslan dedi: oyunceviri.net sitesinden dishonored için Türkçe yama kuruyordum indirme linkinde bu çıktı diğer her şey temiz virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmam.
hakantalhaklcarslan dedi: oyunceviri.net sitesinden dishonored için Türkçe yama kuruyordum indirme linkinde bu çıktı diğer her şey temiz virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmam.
F FurkanD12 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #4 hakantalhaklcarslan dedi: oyunceviri.net sitesinden dishonored için Türkçe yama kuruyordum indirme linkinde bu çıktı diğer her şey temiz virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Oyunçeviri.net'ten bende indirdim virüs çıkmadı ama farklı bir linkten indirmiş olabilir misin?
hakantalhaklcarslan dedi: oyunceviri.net sitesinden dishonored için Türkçe yama kuruyordum indirme linkinde bu çıktı diğer her şey temiz virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Oyunçeviri.net'ten bende indirdim virüs çıkmadı ama farklı bir linkten indirmiş olabilir misin?
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 16 Ağustos 2020 #5 Oyunçeviri.net güvenilir bir site diye biliyorum.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2020 #6 Sadece Dr.Web'den sıkıntı çıkmış ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dosyayı Windows Defender, Kaspersky, Malwarebytes ile taratırsanız bence bir sıkıntı olmaz.
Sadece Dr.Web'den sıkıntı çıkmış ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dosyayı Windows Defender, Kaspersky, Malwarebytes ile taratırsanız bence bir sıkıntı olmaz.
Dwelf Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 327 Yer Grozny Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #7 Oyunçeviri kullanmıştım, hiçbir sıkıntı yaşamadım ama yine de antivirüs programlarına taratabilirsiniz.
Oyunçeviri kullanmıştım, hiçbir sıkıntı yaşamadım ama yine de antivirüs programlarına taratabilirsiniz.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #8 Arkadaşlar şimdi file taraması yaptım Jiangmin Trojan-ransom. NSIS. Zerber. B Dedi ve onun harici de güvenilir diyor
Arkadaşlar şimdi file taraması yaptım Jiangmin Trojan-ransom. NSIS. Zerber. B Dedi ve onun harici de güvenilir diyor
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 16 Ağustos 2020 #9 Oyunceviri güvenilirdir. Dr.Web false positive vermiş olabilir.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #10 Arkadaşlar yamayı kurdum sorunsuz çalışıyor antivirüs ile tarama yaptım temiz çıktı.