Yükleme dosyasına tıklayınca Setup has experienced an error hatası Code:-6005

gumushane

Hectopat
Daha fazla  
Bir oyunun yükleme dosyasına tıklayınca şekildeki hatayı alıyorum. İnternette aradım insanlar değişik oyunlarda aynı hatayı almışlar. Yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.

installsheild wizard.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarı ve Microsoft forumunda yazan ingilizce makaleye dayanarak şu adımları uygulayarak kurulumu yapmayı deneyebilir misiniz ?

Öncelikle Ccleaner isimli yazılımı bilgisyarınıza indirin TEMP ve internet geçmişini silip oyunu yeniden kurmayı deneyebilir misiniz ? Bahsettiğim yazılımının indirme linki aşağıda.

CCleaner - Download

Şuan Ccleaner ile temizleme yapıyorum bilgisayara fakat TEMP adlı bir şey göremedim açıklar mısınız?

Yönetici olarak çalıştırıyorum. Oyun 1996 yapımı Ultima Online adlı oyun. ISO dosyası ne demek oluyor açıklayabilir misiniz?

Teşekkürler.

Ccleaner işe yaramadı TEMP dosyası da boş şuan. İnternette de çözümüne ulaşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
İnternetten indirdiğim tek bir yükleme dosyasından oluşuyor. Oyun 1996 yapımı olduğundan bu sorular gereksiz değil mi?

İnternetten indirdim, cd ile de satışı yok malum 1996 yapımı bir oyun.

Diğer bilgisayarıma sorunsuz kurdum fakat leptopta bu hatayı veriyor

http://web.cdn.eamythic.com/us/uo/installers/20120309/UOClassicSetup_7_0_24_0.exe
Bunu indir, ancak indirmeden önce malwarebyte ile sistemi tarat sonra temizle sonra indir.
İndikten sonra indirdiğin exe dosyasına sağ tıkla, uyumluluk modundan Windows xp Service pack 2 olanı seçip. Bu programı yönetici olarka çalıştır tikini işaretle. Sonra çift tıkla kuruluma geç.
Kuruluma geçmezse kurulacak klasörü değiştir başka bir yere kur.

Olmuyor sorunu çözebilecek yok mu?

Formatta atamıyorum arkadaşlar flash belleğim yok 64 biti yazmak için, yardımcı olacak yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı