Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yükleme dosyasına tıklayınca Setup has experienced an error hatası Code:-6005
Bir oyunun yükleme dosyasına tıklayınca şekildeki hatayı alıyorum. İnternette aradım insanlar değişik oyunlarda aynı hatayı almışlar. Yardım ederseniz sevinirim.
Anladığım kadarı ve Microsoft forumunda yazan ingilizce makaleye dayanarak şu adımları uygulayarak kurulumu yapmayı deneyebilir misiniz ?
Öncelikle Ccleaner isimli yazılımı bilgisyarınıza indirin TEMP ve internet geçmişini silip oyunu yeniden kurmayı deneyebilir misiniz ? Bahsettiğim yazılımının indirme linki aşağıda.
Kurulumu yönetici olarak çalıştırmayı dene. Ayrıca oyunu ISO dosyası içinden kurmaya çalışıyorsan bir klasöre kopyalayıp kurmaya çalış. Son olarak korsan oyuna detsek vermiyoruz. Korsan ise orijinalini almaya çalış lütfen.
http://web.cdn.eamythic.com/us/uo/installers/20120309/UOClassicSetup_7_0_24_0.exe
Bunu indir, ancak indirmeden önce malwarebyte ile sistemi tarat sonra temizle sonra indir.
İndikten sonra indirdiğin exe dosyasına sağ tıkla, uyumluluk modundan Windows xp Service pack 2 olanı seçip. Bu programı yönetici olarka çalıştır tikini işaretle. Sonra çift tıkla kuruluma geç.
Kuruluma geçmezse kurulacak klasörü değiştir başka bir yere kur.