Steam Yükleme ekranında kalıyor

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
1711119711778.png

Steam bu şeklide yüklenme ekranında takılıp açılmıyor. Hem çevrim içi hem çevrim dışı açmayı denedim olmadı.

Hocam sağ altta gördüğünüz üzere, internete bağlı değilsiniz. Bağlantı kurduğunuzda da aynısı oluyorsa Revo Uninstaller yardımıyla kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

İnternete bağlı olmadığımı biliyorum. Ama Steam offline çalışabilen bir platform yeni evimde henüz internet olmadığı için offline oyunlarımdan oynuyorum dün oynaya bilmiştim fakat bugün Steam açılmadı. Silip tekrar yükleme şansım yok çünkü mobil internetim çok az kaldı.

İnternete bağlı olmadığımı biliyorum. Ama Steam offline çalışabilen bir platform yeni evimde henüz internet olmadığı için offline oyunlarımdan oynuyorum dün oynaya bilmiştim fakat bugün Steam açılmadı. Silip tekrar yükleme şansım yok çünkü mobil internetim çok az kaldı.
İnternet kaynaklı da olabilir doğrusu, ondan dolayı pek bir şey diyemem ne yazık ki.

Sorunun çözümü: Steam kurulum dosyasını indirip kurulumu tekrar başlatın düzeliyor.

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. Ne yapabilirim? Steam dosyası yüklüyken tekrar mı yüklediniz son kısmı anlamadım? Açıklayabilir misiniz?

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. Ne yapabilirim? Steam dosyası yüklüyken tekrar mı yüklediniz son kısmı anlamadım? Açıklayabilir misiniz?
steam kurulum dosyasını internetten indirin sonra çift tıkla açın sanki baştan kuruyormuş gibi kurun sorun çözülüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı