Prism Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Ekim 2020 #11 Patrixcs dedi: Annex m olsa 3 Mbps görebilir. Ama altyapının çok iyi olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de Annex M yok diye biliyorum, ondan dolayı öyle dedim.
Patrixcs dedi: Annex m olsa 3 Mbps görebilir. Ama altyapının çok iyi olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de Annex M yok diye biliyorum, ondan dolayı öyle dedim.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 6 Ekim 2020 #12 Prism dedi: Türkiye'de annex m yok diye biliyorum, ondan dolayı öyle dedim. Genişletmek için tıkla... O konuda haklısın sağ olsun TT.
Prism dedi: Türkiye'de annex m yok diye biliyorum, ondan dolayı öyle dedim. Genişletmek için tıkla... O konuda haklısın sağ olsun TT.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 6 Ekim 2020 #13 Patrixcs dedi: Annex M olsa 3 Mbps görebilir. Ama altyapının çok iyi olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Annex M bir modülasyondur ve DSLAM'ın desteği gerekir. Kısaca parayı basıp TT'nin kart alması gerekli. Bunu hayatta yapmaz.
Patrixcs dedi: Annex M olsa 3 Mbps görebilir. Ama altyapının çok iyi olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Annex M bir modülasyondur ve DSLAM'ın desteği gerekir. Kısaca parayı basıp TT'nin kart alması gerekli. Bunu hayatta yapmaz.