Çözüldü Yüklü program kaldırılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

frtgng4

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese kolay gelsin.

Bilgisayarıma Revit 2024'ü kurdum. Fakat şu anda onu kaldırmak istiyorum ve yeniden kurmam gerekiyor ama önceden kurduğu Revit 2024'ü uygulama ekle/kaldır kısmından kaldırmayı denediğimde (1) Revit'in kendi uninstall arayüzü açılıyor "preparing" yazıyor (2) ve kendi kendine kapanıyor hiç ir işlem yapmıyor. Çözüm olarak programfiles vs. her yerde kaynak dosyalarını sildim ama yine de programı bir türlü kaldıramıyorum bilgisayarımdan. Nasıl bu sorunu çözebilirim kendi arayüzü haricinde kaldırma seçeneğim var mı?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.png
    2.png
    118,3 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Bulk Crap Uninstaller, Geek Uninstaller ve Revo Uninstaller ı deneyebilirsin, eminim işe yarayacaktır.

Bulk Crap, açık kaynak kodlu bir uninstaller. Eğer bu programlardan şüphe duyuyorsan Bulk Crap i rahatlıkla indirebilirsin.
Merhaba herkese kolay gelsin.

Bilgisayarıma Revit 2024'ü kurdum. Fakat şu anda onu kaldırmak istiyorum ve yeniden kurmam gerekiyor ama önceden kurduğu Revit 2024'ü uygulama ekle/kaldır kısmından kaldırmayı denediğimde (1) Revit'in kendi uninstall arayüzü açılıyor "preparing" yazıyor (2) ve kendi kendine kapanıyor hiç ir işlem yapmıyor. Çözüm olarak programfiles vs. her yerde kaynak dosyalarını sildim ama yine de programı bir türlü kaldıramıyorum bilgisayarımdan. Nasıl bu sorunu çözebilirim kendi arayüzü haricinde kaldırma seçeneğim var mı?

Derdine derman Revo Uninstaller olabilir.

Bulk Crap Uninstaller, Geek Uninstaller ve Revo Uninstaller ı deneyebilirsin, eminim işe yarayacaktır.

Bulk Crap, açık kaynak kodlu bir uninstaller. Eğer bu programlardan şüphe duyuyorsan Bulk Crap i rahatlıkla indirebilirsin.

Çözüm
Geek uninstaller en basit seçenek. Kurulum gerektirmiyor ve oldukça az yer kaplıyor. Diğerleri kurulum istiyor. Ama uzun süre kullanım isterseniz sahipli ve freeware yazılım olan revo tarzı programları kullanmak yerine tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu olan BulkCrapUninstaller'i şiddetle öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00