Yüklü ses çıkış aygıt yok hatası

gncdgms

Hectopat
Yeni ekran kartı almıştım bu yüzden eski ekran kartının driverini DDU programından sildim daha sonra yeni ekran kartım açılmadı. PC'yi tekrardan onboardda çalıştırdığımda ses komple gitti ve yüklü ses çıkış aygıt yok hatası aldım. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını çalıştırabildin mi? Driver yüklerken, ses sürücülerini yüklüyor. Onboard üzerinden devam edeceksen, işlemcinin GPU sürücüsünü güncelle. Sitesine girerek chipset güncellemesini indirebilirsin. Emin olmak için, anakartının orijinal sitesinden tüm sürücüleri indirip kur.

Hayır ekran kartımın bozuk olduğuna karar verdim iade ettim daha sonra şimdi yeni bir ekran kartı alacağım. Eski ekran kartımda bile görüntü geliyordu ekrana.
Anakartın sitesinden ses sürücüsünü yükleyin. DDU ile ses sürücüsünü de mi sildiniz?

Galiba, çünkü eski ekran kartım bozuktu,ekranda dikey çizgiler çıkıyordu o şekilde DDU'yu açıp driveri sildim ama Windows görüntü bağdaştırıcısı yazıyordu. Eski ekran kartının modeli yazmıyordu.
DriverPack'i yükleyin ve tüm sürücüleri kurun.
Denedim fakat olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı