Ö Ömer Yakup Centipat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 1 14 Haziran 2019 #1 Yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor. Çözümü bulamadım.
DreamSoldier46 Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #2 Ömer Yakup dedi: Yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor. Çözümü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu birkaç gün önce yaşadım. Boşuna bir sürü driver yüklemekle uğraşmayın. Anakartınızın BIOS ayarlarından HD ses denetleyici gibi bir ayarı bulmaya çalışın. Bulursanız aktif hale getirin.
Ömer Yakup dedi: Yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor. Çözümü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu birkaç gün önce yaşadım. Boşuna bir sürü driver yüklemekle uğraşmayın. Anakartınızın BIOS ayarlarından HD ses denetleyici gibi bir ayarı bulmaya çalışın. Bulursanız aktif hale getirin.
innocent_TR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 73 Çözümler 1 14 Haziran 2019 #3 BIOS ayarlarını varsayılan hale getirin kayıt edip çıkın. Anakart marka modeli ile driver arayın yükleyin çözülür.
BIOS ayarlarını varsayılan hale getirin kayıt edip çıkın. Anakart marka modeli ile driver arayın yükleyin çözülür.