L literaturerboy1 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 11 31 Temmuz 2020 #1 Durup dururken ses gelmemeye başladı ve ses simgesinin üzerinde kırmızı çarpı belirdi. 'Yüklü Ses Çıkışı Aygıtı Yok' hatası alıyorum, ne yapmalıyım?
Durup dururken ses gelmemeye başladı ve ses simgesinin üzerinde kırmızı çarpı belirdi. 'Yüklü Ses Çıkışı Aygıtı Yok' hatası alıyorum, ne yapmalıyım?
KS KS L literaturerboy1 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 11 31 Temmuz 2020 #11 Yani ne yapmalıyım şimdi,hani normalde daha dün çalışan şey,şimdi niye böyle oldu anlamadım... Artı 0 Eksi
Oğuz Yalçın Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 285 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #12 literaturerboy1 dedi: Yani ne yapmalıyım şimdi,hani normalde daha dün çalışan şey,şimdi niye böyle oldu anlamadım... Genişletmek için tıkla... Sebebini bilmiyorum. Dediğim gibi önce windows güncellemelerini alın. Ses ile alakalı bir güncelleme yapmazsa Anakart modelinizi internette aratın. Resmi sitede mutlaka ses sürücüsünü içeren içerikler vardır. Artı 0 Eksi
literaturerboy1 dedi: Yani ne yapmalıyım şimdi,hani normalde daha dün çalışan şey,şimdi niye böyle oldu anlamadım... Genişletmek için tıkla... Sebebini bilmiyorum. Dediğim gibi önce windows güncellemelerini alın. Ses ile alakalı bir güncelleme yapmazsa Anakart modelinizi internette aratın. Resmi sitede mutlaka ses sürücüsünü içeren içerikler vardır.