Yüklü ses çıkışı aygıtı yok

Tanakel

Centipat
Bu gece elektriklerin gitmesiyle beraberinde getirilen sorunum şöyle oldu bilgisayarı açtım ses gelmemeye başladı spotify delirmeye başladı sonrasında aygıt yöneticisine filan girdim 3 tane şeyde ünlem olduğunu fark ettim 2 si ses cihazı birisi kendi monitörümün hoparlör aygıttıydı. Sonrasında aklıma bu sorunun önceden de olduğu geldi bende o zaman yaptığım gibi sistem geri yüklemesini yapiyim dedim bu sefer de olmadı yaptırmıyor hiçbir şey bilgisayarı sıfırlamayı denedim olmadı hepsinde %53 4 e kadar gelip bilgisayar açılıyor ve hiçbir değişiklik yapılmadığını belirtiyor. ( Tüm sıfırlamaları denedim) Güncelleştirmeleri kaldırmayı denedim geri yüklemek için bu seferde dün gece elektrikler gittikten sonra kendi kendine güncelleme yapmış bilgisayar açılırken ve o güncellemeyi silmez bir hale getirmiş silemedim. Yeni ses driverlarını indirdim onlar da çözüm olmadı sabahtan beri deniyorum düzeltmeyi bir çözüm bulamadım şu günleri atlatmaya yardımcı olduğu için bilgisayarım böyle bir duruma gelince buraya yardım istemeye geldim şimdiden teşekkürler neyse özelliklerim;

AMD FX 6100 3.30GHz İşlemci
8GB Ram
M5A78 LE Anakart
Son olarak GTX 1050 Ti, 64 bit

Tekrardan teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…