generalcandy Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 2 1 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarımın ısısını hiçbir türlü düşüremiyorum tüm temizliğini de yaptım. Dosya Ekleri 5bd41e111341ca2feea490d59eb88bce.jpg 129 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
A aykutsolmaz Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Mühendisi 1 Mayıs 2020 #2 Temizlikten sonra termal macunu değiştirdiysen ve gereğinden fazla kullandıysan ısı aktarımında problem yaşaman normal. Artı 0 Eksi
Temizlikten sonra termal macunu değiştirdiysen ve gereğinden fazla kullandıysan ısı aktarımında problem yaşaman normal.
KS KS generalcandy Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 2 3 Mayıs 2020 #3 aykutsolmaz dedi: Temizlikten sonra termal macunu değiştirdiysen ve gereğinden fazla kullandıysan ısı aktarımında problem yaşaman normal. Genişletmek için tıkla... O konularda tecrübeliyim onla alakalı olduğunu sanmıyorum anakartım haddinden fazla ısınıyor soğutucu kullanmasam 60 dereceleri görüyor acaba şase olabilir mi Artı 0 Eksi
aykutsolmaz dedi: Temizlikten sonra termal macunu değiştirdiysen ve gereğinden fazla kullandıysan ısı aktarımında problem yaşaman normal. Genişletmek için tıkla... O konularda tecrübeliyim onla alakalı olduğunu sanmıyorum anakartım haddinden fazla ısınıyor soğutucu kullanmasam 60 dereceleri görüyor acaba şase olabilir mi