Yüksek Boyutlu Dosya Transferi Nasıl Yapılır?

Cangg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya giriyorum. Ben bilgisayarımda editlediğim ve boyutu 10-20 GB olan videoları başka birine nasıl transfer edebilirim?

Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya giriyorum. Ben bilgisayarımda editlediğim ve boyutu 10-20 GB olan videoları başka birine nasıl transfer edebilirim?
Transfer etmek istediğiniz cihaza fiziki olarak erişiminiz varsa, harici bir depolama aygıtı ile transfer etmenizi tavsiye ederim. Fiziki olarak erişiminiz yoksa, bulut sitelerinden birine yükleyebilirsiniz. Bazı bulut siteleri belirli bir boyutun üzerindeki dosyalar için ek ücret isteyebilirler.

Bu siteye yükleyip gönderebilirsiniz. Boyutu azaltmak için arşivleyebilirsiniz.

Mesela 100 GB'lık dosya arşivledim kaça düşer? 20-30 defa arşivleyip 30 GB'a indirebilir miyim? Yani arşiv içinde arşiv şeklinde.

Düzenlediğiniz video sıkıştırılmamış bir türde ise, tür değiştirerek sıkıştırın. ( AVI -> MP4 gibi )
Zaten sıkıştırılmış olan bir videoda daha fazla sıkıştırma elde edemezsiniz.
Boyutunu ufaltmak için bitrate, renk ve çözünürlük gibi şeyleri azaltabilirsiniz.
USB, harici HDD gibi seçenekler dışında, aynı ağda WiFi/ethernet üzerinden, SFTP, Cloud, video servis siteleri üzerinden halledebilirsiniz.

FTP ile dosya transferini sağlamanız en sağlıklısı olacaktır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı