Yüksek CPU Kullanımı

FıratG

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Windows Defender uygulaması bilgisayarımda virüs buldu. Trojen olarak yazan virüsün açıklamasında truva atı diye gözükmekte. Elimde bir virüs programı olmadığı için defender'da temizlemeye çalıştım. Sildim gibi gözüküyor ancak emin olamadım. Sizce değerler normalmi ? Firefox'u kapatınca ram %25 ila %27 civarına düşmekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal olduğunu nasıl anlıyabilirim ? Birde sormak istediğim arkadaşım bana format cd 'si ile atmana gerek yok windowsun kendi format sistemi var dedi. Böyle birşey varmı varsa nasıl yapabilirim ?

Temiz kurulum yaptığınızda zaten yazılımsal bir problem kalmayacaktır. Devamı halinde ise yeni konu açarsınız ona göre yönlendirip varsa sorun kaynağını buluruz. Fakat bana göre zararlılardan oluşmuş sistem bozuklukları.

Sıfırlama işlemini tavsiye etmem.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Bu konuda anlatıldığı gibi temiz bir Windows 10 x64 kurulumu yapınız.

Yardımın için teşekkürler. Elimde windows 8 bulunmakta. Bunu kuracağım oyun oynadığım için bağzı oyunlar windows 10 desteklemiyor henüz. Bir problem olduğunda sizlere bildiririm yeni bir konu vb. şeyler yaparak.

Windows 8'i yükledikten sonra bana uyarı geliyor zaten 8.1 güncellemesi yapmamı söylüyor. Yap dediğimde direk güncellermi yoksa belirli bir ücret veya başka birşey istermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…