Ben Bittim Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Ya bir uygulama vardı adını unuttum. O uygulama bir şeyi kapatıyordu, deaktive ediyordu ama işte unuttum adını. Kendisi düşük boyutlu bir overclock uygulaması denebilir. Sıcaklık değerlerini falan da gösteriyordu.
Ya bir uygulama vardı adını unuttum. O uygulama bir şeyi kapatıyordu, deaktive ediyordu ama işte unuttum adını. Kendisi düşük boyutlu bir overclock uygulaması denebilir. Sıcaklık değerlerini falan da gösteriyordu.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.241 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 4 Temmuz 2022 #2 cpu-z mi? Artı 0 Eksi
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 4 Temmuz 2022 #3 MSI afterburner olabilir mi ? Artı 0 Eksi
KS KS Ben Bittim Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 zod1ax dedi: MSI afterburner olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... yok o değil KdrKaya89 dedi: cpu-z mi? Genişletmek için tıkla... hayır değil İşlemci 97 derecelerde çalıştığı için gpu kullanımını limitliyor . O limitlemeyi kaldırma özelliği de var. Artı 0 Eksi
zod1ax dedi: MSI afterburner olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... yok o değil KdrKaya89 dedi: cpu-z mi? Genişletmek için tıkla... hayır değil İşlemci 97 derecelerde çalıştığı için gpu kullanımını limitliyor . O limitlemeyi kaldırma özelliği de var.