Yüksek CPU sıcaklığı

İsimsiz0101

Decapat
Dosya açık olmadığı zaman CPU sıcaklığı en az 55-60 oluyor Zula açınca 80-90 dereceye kadar çıkıyor termal macun yenileyeceğim sorum şu ki oyunda çok donma ve takılmalar oluyor bunun CPU sıcaklığıyla alakası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıkla alakası var.Termal macunu değiştirirseniz büyük bir fark görürsünüz.
Bir de kasanın hava dağılımı önemli.Bilgisayarınızı nasıl havalandırıyorsunuz?

Sıcaklıkla alakası var.Termal macunu değiştirirseniz büyük bir fark görürsünüz.

Bir de kasanın hava dağılımı önemli.Bilgisayarınızı nasıl havalandırıyorsunuz?
hava dağılımı derken temizlikten kast ediyoyorsanız daha yeni temizledim kasayı.
Birde Oyunun kasmasının sebebi CPU fazla ısındıgından olabilir mi ?

Dostum kasanın modelini söyler misin? Bu arada yüksek ihtimalle sıcaklıktan dolayı yaşıyorsun donma ve kasmaları.

Dostum kasanın modelini söyler misin? Bu arada yüksek ihtimalle sıcaklıktan dolayı yaşıyorsun donma ve kasmaları.
Ekran Kartı : Radeon X1550
İşlemci : Pentium E5300 2.60 GHZ
Bellek : 2 GB ram
Dostum kasanın modeli bilmiyorum ama özellikleri bunlar.

hava dağılımı derken temizlikten kast ediyoyorsanız daha yeni temizledim kasayı.
Birde Oyunun kasmasının sebebi CPU fazla ısındıgından olabilir mi ?
Kasanın hava dağılımı: fanların nası bir havalandırma sağladığı,örneğin önden iki fan içeri hava alıyor ve arkadaki egzoz fan sıcak havayı dışarı atıyor.Fan adedi ve egzoz fan önemli.

Zula'da o kadar sıcak olması anormal benim Ryzen 2200G 35 derecenin üstüne çıkmıyor .
Termal macunu yeniletin fanını temizleyin eğer temizlemediyseniz yün gibi pislikler oluşmuştur o da bunlara sebep olur onu temizleyin ve bir daha test edin.

Termal macun kurumuş mu çok anlamamda ben

Dosya Ekleri

• 1567685747483935687449.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…