Heronnnn Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3 14 Mayıs 2020 #1 CPU hızı gereğinden fazla ve işlemci 90+ dereceye ulaşıyor. Bunun laptopa zarar vermesinden korkuyorum. Pil ayarlarını değiştirsem de CPU hızı maksimumda kalmaya devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
CPU hızı gereğinden fazla ve işlemci 90+ dereceye ulaşıyor. Bunun laptopa zarar vermesinden korkuyorum. Pil ayarlarını değiştirsem de CPU hızı maksimumda kalmaya devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
A aGrasiwe Kilopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #2 güç seçeneklerinden gelişmiş güç ayarlarında işlemci güç yönetimi var en düşük işlemci gücünü 5 en yükseğide 99 yap düzelmesi lazım.
güç seçeneklerinden gelişmiş güç ayarlarında işlemci güç yönetimi var en düşük işlemci gücünü 5 en yükseğide 99 yap düzelmesi lazım.
Quinnzel Hectopat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 81 Çözümler 2 15 Mayıs 2020 #3 BIOS'ta EIST diye bir ayar var onunla alakalı olabilir dostum. Tam uzman olmadığım için bir şey söyleyemiyorum ama.
BIOS'ta EIST diye bir ayar var onunla alakalı olabilir dostum. Tam uzman olmadığım için bir şey söyleyemiyorum ama.