İbrahim Gürel Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 10 Ağustos 2020 #11 Pop Smoke dedi: Çok yüksek derecede soğukkanlıyım sizce normal bir durum mu? Bana sorun çıkarır mı bunu aşmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Soğukkanlılık bence iyi bir özellik tabi çok aşırı değilse. Yeri geldiğinde söke söke hakkını arayıp alacaksın. Sonuçta her şeyin fazlası zarar.
Pop Smoke dedi: Çok yüksek derecede soğukkanlıyım sizce normal bir durum mu? Bana sorun çıkarır mı bunu aşmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Soğukkanlılık bence iyi bir özellik tabi çok aşırı değilse. Yeri geldiğinde söke söke hakkını arayıp alacaksın. Sonuçta her şeyin fazlası zarar.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 10 Ağustos 2020 #12 Ben de aşırı derecede umursamaz biriyim ve bunun hiçbir kötü yanını görmedim hatta iyi bi' özellik bence.
Ben de aşırı derecede umursamaz biriyim ve bunun hiçbir kötü yanını görmedim hatta iyi bi' özellik bence.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 10 Ağustos 2020 #13 Soğukkanlılıktan kasıt gamszılık mı? Eğer öyleyse öyle devam edin. Sizin gibi olabilmek isterdim.