Yüksek DPI mı iyi düşük mü?

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
Fotoğrafta gördüğünüz üzeri 3100 DPI kullanıyorum Valorant'ta sensimi 1, 5-2 arası yapıyorum LoL'de daha hızlı tıklamak için mouse hızı mı %70'de kullanıyorum bunu gören arkadaşlarım sen insan mısın? Diye soruyorlar neden acaba? Çok aklıma takıldı gece gece sormak istedim yani çok mu hızlı kullanıyorum? Ekranım 27 inç olduğundan 300-400 DPI aldığım zaman ekranımın köşesine 10 saniyede gidiyorum Valorant gibi oyunları profesyonel oynamıyorum sadece eğlencesine ama arkadaşlarım eğlencesine bile olsa 300-400'e alırsan daha iyi olur diyorlar doğru mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    119,8 KB · Görüntüleme: 261
3100 dpi 2 sens biraz fazla gibi geldi milim hareket mi ettiriyorsun? Düşük sense alışırsan daha rahat nokta atışı yapabilirsin. 1000 dpi 0.67 sens oynuyorum o bile fazla.

Herkesin hassasiyet ayarı farklıdır. Çoğu insan düşükte oynar ama yüksekte iyi oynayabiliyorsan kullanabilirsin. Bende 1600 DPI oynuyorum ama oyunlarda sensim düşük. İnsanlar şaşırabiliyor.

3100 dpi 2 sens biraz fazla gibi geldi milim hareket mi ettiriyorsun? Düşük sense alışırsan daha rahat nokta atışı yapabilirsin. 1000 dpi 0.67 sens oynuyorum o bile fazla.
ben hani denedim yapamıyorum gibi alışma süreci olurda ben sabredemem ya :d yani az önce 3000 DPI altına aldım böyle garip geldi bende 3000 DPI altı kullananlara şaşırıyorum ben küçük haraketler yaparak rahat ediyorum demek ki

Bunu şöyle düşün fareyi 1 cm sağa kaydırdığında ekranda ne kadar sağa gitmesini istiyorsun, mesela kimileri fareyi azıcık kaydırınca ekranın diğer ucuna gitmesini ister kimileri ekranın bir ucundan diğerine götürmek için fareyi masanın bir ucundan diğer ucuna çeker. Sen nasıl rahat ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…