ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.738 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:50 #11 erengkc dedi: Benim attığımda Klasse'nin benzeri değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece desen olarak benzer. Orjinali de zaten yüzey olarak kaliteli değil, kopyasını düşünemiyorum.
erengkc dedi: Benim attığımda Klasse'nin benzeri değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece desen olarak benzer. Orjinali de zaten yüzey olarak kaliteli değil, kopyasını düşünemiyorum.
erengkc Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:52 #12 ca9an dedi: Sadece desen olarak benzer. Orijinali de zaten yüzey olarak kaliteli değil, kopyasını düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bilgilisin bu kadar kullandın mı?
ca9an dedi: Sadece desen olarak benzer. Orijinali de zaten yüzey olarak kaliteli değil, kopyasını düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bilgilisin bu kadar kullandın mı?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.738 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:55 #13 erengkc dedi: Hocam nasıl bilgilisin bu kadar kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Farklı markanın kopyasını kullandım.
erengkc dedi: Hocam nasıl bilgilisin bu kadar kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Farklı markanın kopyasını kullandım.