gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Şubat 2022 #1 Yüksek FPS vs düşük sıcaklık. Sizce hangisi?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 7 Şubat 2022 #2 Yüksek FPS, düşük sıcaklık; fanları fulle, kulaklığı tak.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #3 Orta FPS ve orta sıcaklık taraftarıyım.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #4 gamecover dedi: Yüksek FPS vs düşük sıcaklık. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Yüksek FPS yüksek sıcaklık ile olmaz ya da çok zor zaten, ben öyle biliyorum. Mantıksız bir soru.
gamecover dedi: Yüksek FPS vs düşük sıcaklık. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Yüksek FPS yüksek sıcaklık ile olmaz ya da çok zor zaten, ben öyle biliyorum. Mantıksız bir soru.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 7 Şubat 2022 #5 Saçma bir soru bence. Yüksek FPS diyorsunuz ama bir değer belirtmemişsiniz ve yüksek FPS seçersek sıcaklıklar kaç derece olacak? Ayrıca şu anki kullandığımız monitörü kullanacaksak 60Hz monitör kullananlar için yüksek FPS bir anlam ifade etmez.
Saçma bir soru bence. Yüksek FPS diyorsunuz ama bir değer belirtmemişsiniz ve yüksek FPS seçersek sıcaklıklar kaç derece olacak? Ayrıca şu anki kullandığımız monitörü kullanacaksak 60Hz monitör kullananlar için yüksek FPS bir anlam ifade etmez.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #6 ValderZ dedi: Yüksek FPS yüksek sıcaklık ile olmaz ya da çok zor zaten, ben öyle biliyorum. Mantıksız bir soru. Genişletmek için tıkla... Vs yazmış hocam yani karşılaştırma sanırım.
ValderZ dedi: Yüksek FPS yüksek sıcaklık ile olmaz ya da çok zor zaten, ben öyle biliyorum. Mantıksız bir soru. Genişletmek için tıkla... Vs yazmış hocam yani karşılaştırma sanırım.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #7 Loxina dedi: Vs yazmış hocam yani karşılaştırma sanırım. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama yüksek FPS zaten düşük sıcaklık demek. Sıcaklık fazla yükselirse frekans düşer dolayısıyla FPS'de düşer.
Loxina dedi: Vs yazmış hocam yani karşılaştırma sanırım. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum ama yüksek FPS zaten düşük sıcaklık demek. Sıcaklık fazla yükselirse frekans düşer dolayısıyla FPS'de düşer.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Şubat 2022 #8 ValderZ dedi: Anlıyorum ama yüksek FPS zaten düşük sıcaklık demek. Genişletmek için tıkla... Daha çok FPS almaya uğraştıkça bilgisayar ısınacak diye düşündüm. Değişik bir soru kabul ediyorum. Nasıl sorabilirdim ki başka?
ValderZ dedi: Anlıyorum ama yüksek FPS zaten düşük sıcaklık demek. Genişletmek için tıkla... Daha çok FPS almaya uğraştıkça bilgisayar ısınacak diye düşündüm. Değişik bir soru kabul ediyorum. Nasıl sorabilirdim ki başka?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #9 Zuckerberg ve rothschild'ler bunu beğenmedi
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Şubat 2022 #10 Lee Yubin dedi: Yüksek FPS, düşük sıcaklık; fanları fulle, kulaklığı tak. Genişletmek için tıkla... Fanlara yazık değil mi? Bozulmasından korkuyorum ben.
Lee Yubin dedi: Yüksek FPS, düşük sıcaklık; fanları fulle, kulaklığı tak. Genişletmek için tıkla... Fanlara yazık değil mi? Bozulmasından korkuyorum ben.