Yüksek FPS'de Takılma Sorunu

Dodge12

Hectopat
Bazen 2 saniyeyi aşıyor ve bu 150-200 FPS'de oluyor. Neden olabilir, bir fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün Hz değerinden dolayı olabileceğini düşünüyorum ama bu konu hakkında bilgim olmadığının altını çizerim. Fikir olması bakımından yazıyorum. Mutlaka bilen birisi çıkar Technopat'tan .

Hangi oyunlarda oluyor? Oyun esnasında şarja takılı değilse, takıp öyle denemenizi öneririm.

Format atmayı denediniz mi?

Örnek olarak oyun yazar mısın? Bütün oyunlarda bu şekilde mi? Sürücülerin güncel mi? Kasan temiz mi? Hz değerine bağlı olarak yırtılmalar olabilir ama kasma çok mantıksız geldi. Oyun içi değerlerinizi, MSI Afterburner programı ile SS alıp gösterir misiniz?

Sistemi biz tahmin edeceğiz galiba.
İmzamda yazıyor bakabilirsin.
Dell inspiron 7577.
-GTX 1050 4GB
-intel i5 7300hq
Bütün oyunlarda yapıyor fakat biraz önce bios güncelledim.Farcry 5 de test ediyorum şuan çok ufak bir kaç takılma yaptı başlarda şimdi tık yok çok şükür.Bunun nedeni bios olabilir mi?
Çünkü resmen bilgisayar çıldırdı biraz önce siyah ekran veriyor masaüstünde,Chrome açıyorum yanıt vermiyor.10 saniyede açıp oynadığım farcry5 10 dkda açılıyor.Başlat menüsü gidip gidip geliyor..
Bu yazdıklarim oluyordu.bios guncelleyince kendine geldi biraz ama 5 MB lik şey nasıl bu kadar etki yaptı beni biraz aydınlatsaniz..
Teşekkürler

HD Tune Pro ile tarama yapar mısınız? Bunun dışında evet takılmaların BIOS ile alakası olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…