Üç Kılıç Ustası Zoro Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1.439 Çözümler 4 Yer Gotham 7 Haziran 2020 #11 Forumda bayağı Cem Yılmaz varmış. Adam bütçe yazmayı unutmuş, çok gereksiz yüklenmişsiniz.
W WD40 Ziyaretçi 7 Haziran 2020 #12 Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Forumda bayağı Cem Yılmaz varmış. Adam bütçe yazmayı unutmuş, çok gereksiz yüklenmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yüklenmedik be hocam Napalım evde sıkıntıdan patlıyoruz şu sıcak pazar gününde eğlenecek bir yer bulmuşuz hevesimizi kursağımızda bırakmayın
Üç Kılıç Ustası Zoro dedi: Forumda bayağı Cem Yılmaz varmış. Adam bütçe yazmayı unutmuş, çok gereksiz yüklenmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yüklenmedik be hocam Napalım evde sıkıntıdan patlıyoruz şu sıcak pazar gününde eğlenecek bir yer bulmuşuz hevesimizi kursağımızda bırakmayın
Üç Kılıç Ustası Zoro Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1.439 Çözümler 4 Yer Gotham 7 Haziran 2020 #13 Silinen üye dedi: Yüklenmedik be hocam Napalım evde sıkıntıdan patlıyoruz şu sıcak pazar gününde eğlenecek bir yer bulmuşuz hevesimizi kursağımızda bırakmayın Genişletmek için tıkla... Herkes aynısını yazınca biraz şey oluyor. Tadı kaçıyor yapılan şeyin sanki. Benim için sıkıntı yokta, belki konu sahibi şey yapabilir biraz.
Silinen üye dedi: Yüklenmedik be hocam Napalım evde sıkıntıdan patlıyoruz şu sıcak pazar gününde eğlenecek bir yer bulmuşuz hevesimizi kursağımızda bırakmayın Genişletmek için tıkla... Herkes aynısını yazınca biraz şey oluyor. Tadı kaçıyor yapılan şeyin sanki. Benim için sıkıntı yokta, belki konu sahibi şey yapabilir biraz.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.701 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Haziran 2020 #14 İmkan varsa bilgisayar dizip büyük monitör alsaydı daha iyi olurdu. Tabii ki daha iyi işler için harici ses kartı olmalı diye düşünüyorum. Biraz masraflı işler ama arkadaşın bütçe belirtmesi lazım.
İmkan varsa bilgisayar dizip büyük monitör alsaydı daha iyi olurdu. Tabii ki daha iyi işler için harici ses kartı olmalı diye düşünüyorum. Biraz masraflı işler ama arkadaşın bütçe belirtmesi lazım.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 7 Haziran 2020 #15 Edit tanrısı laptop için buraya gidiniz; 16 inç MacBook Pro Satın Alın Gücünü M3 serisi çiplerden alan 16 inç MacBook Pro. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluÅturun. www.apple.com
Edit tanrısı laptop için buraya gidiniz; 16 inç MacBook Pro Satın Alın Gücünü M3 serisi çiplerden alan 16 inç MacBook Pro. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluÅturun. www.apple.com
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #16 Konuyu açanda bütçe söylemeyip kaçtı galiba .
mgezer34 Centipat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #17 Sordum arkadaşa bütçe 8 bin lirayı gözden çıkardım diyor. Bu arada öneriler için teşekkürler, bütçemiz de belli artık kusura bakmayın unutmuşum mgezer34 dedi: Sordum arkadaşa bütçe 8 bin lirayı gözden çıkardım diyor. Bu arada öneriler için teşekkürler, bütçemiz de belli artık kusura bakmayın unutmuşum Genişletmek için tıkla... Şöyle çok çok uçmadan Ryzen 5 3600 benzeri Bi işlemci bu işleri görmez mi acaba
Sordum arkadaşa bütçe 8 bin lirayı gözden çıkardım diyor. Bu arada öneriler için teşekkürler, bütçemiz de belli artık kusura bakmayın unutmuşum mgezer34 dedi: Sordum arkadaşa bütçe 8 bin lirayı gözden çıkardım diyor. Bu arada öneriler için teşekkürler, bütçemiz de belli artık kusura bakmayın unutmuşum Genişletmek için tıkla... Şöyle çok çok uçmadan Ryzen 5 3600 benzeri Bi işlemci bu işleri görmez mi acaba
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #18 mgezer34 dedi: Sordum arkadaşa bütçe 8 bin lirayı gözden çıkardım diyor. Bu arada öneriler için teşekkürler, bütçemiz de belli artık kusura bakmayın unutmuşum Şöyle çok çok uçmadan Ryzen 5 3600 benzeri Bi işlemci bu işleri görmez mi acaba Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/asus-tu...NR6TUzXoIgwd4wYhWVR4pNhG8-gyI_wQaAlcwEALw_wcB Sizi üzmeyecek bi laptop bence
mgezer34 dedi: Sordum arkadaşa bütçe 8 bin lirayı gözden çıkardım diyor. Bu arada öneriler için teşekkürler, bütçemiz de belli artık kusura bakmayın unutmuşum Şöyle çok çok uçmadan Ryzen 5 3600 benzeri Bi işlemci bu işleri görmez mi acaba Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/asus-tu...NR6TUzXoIgwd4wYhWVR4pNhG8-gyI_wQaAlcwEALw_wcB Sizi üzmeyecek bi laptop bence