Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.505 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #11 Yunusemre005 dedi: Bugün itibarıyla RAM'imi 16 GB'a çıkarttım. Aslında Inzoi oynamak için yaptım bunu ama önceden Alan Wake 2 açılmadığı için onu kuruyorum, bu tarz aşırı grafikli ve 8 GB RAM ile oynanmayan oyunlar tavsiye edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... The last of us part 1.
Yunusemre005 dedi: Bugün itibarıyla RAM'imi 16 GB'a çıkarttım. Aslında Inzoi oynamak için yaptım bunu ama önceden Alan Wake 2 açılmadığı için onu kuruyorum, bu tarz aşırı grafikli ve 8 GB RAM ile oynanmayan oyunlar tavsiye edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... The last of us part 1.
Yunusemre005 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 436 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #12 Yerayay dedi: The last of us part 1. Genişletmek için tıkla... Profil Fotoğrafı ile cevabınızın uyumu çok iyi )
Yerayay dedi: The last of us part 1. Genişletmek için tıkla... Profil Fotoğrafı ile cevabınızın uyumu çok iyi )