Yüksek hızlı 256 GB SSD önerisi

Bütçe
550

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
MSI B365m Pro vh
256 GB M.2 ya da normal SSD fark etmez, bana bu bütçede hızı çok yüksek SSD önerisi yapabilir misiniz?

Şu anki kullandığım SSD hızı ortalama 300'lerde gözüküyor, M.2 SSD çok fark yapar mı?

NVMe M.2 SSD tabii ki çok fark yapar. Şu an anakartınızda takılı M.2 SSD var mı?

Ayrıca 256 GB az, bütçe arttırıp en az 500GB almanızı tavsiye ederim.

Sandisk Ultra 3D SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
256 GB M.2 ya da normal SSD fark etmez, bana bu bütçede hızı çok yüksek SSD önerisi yapabilir misiniz?

Şu anki kullandığım SSD hızı ortalama 300'lerde gözüküyor, M.2 SSD çok fark yapar mı?
Elimde boşta Samsung 860 Evo 250 GB var hocam taş gibi SSD 6 yıldır kullanıyordum ve boşa çıktı, o kadar süre içerisinde sağlık %100 den %97 e indi sadece, güvenilir arıyorsanız Samsung dışı önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVMe M.2 SSD tabii ki çok fark yapar. Şu an anakartınızda takılı M.2 SSD var mı?

Ayrıca 256 GB az, bütçe arttırıp en az 500GB almanızı tavsiye ederim.

Anakart yeni geldi daha önceden kullandıklarımda M.2 SSD yeri yoktu ilk defa alacağım şu anki SSD 480 GB olduğu için belki 256 GB yeterli olur diye düşündüm fiyat aşırı artmazsa 500 GB de fena olmazdı.

Anakart yeni geldi daha önceden kullandıklarımda M.2 SSD yeri yoktu ilk defa alacağım şu anki SSD 480 GB olduğu için belki 256 GB yeterli olur diye düşündüm fiyat aşırı artmazsa 500 GB de fena olmazdı.

Bütçe arttırabilirseniz @Caner Uncu'nun önerdiği modelin, 500GB olanını tercih edebilirsiniz.

N11 sitesinin kuponları ve kampanyaları ile biraz daha uyguna alabilirsiniz.

Bütçe arttırabilirseniz @Caner Uncu'nun önerdiği modelin, 500GB olanını tercih edebilirsiniz.

N11 sitesinin kuponları ve kampanyaları ile biraz daha uyguna alabilirsiniz.

Ürün tükenmiş bulursam fiyatı iyi bunu alabilirim sağ olun bu anakarta 1 tane M.2 takılabiliyor bunun başka yolu var mı daha fazla M.2 kullanabilmek için sonradan gerekirse normal SSD almam.

Ürün tükenmiş bulursam fiyatı iyi bunu alabilirim sağ olun bu anakarta 1 tane M.2 takılabiliyor bunun başka yolu var mı daha sonradan gerekirse normal SSD almam.
Bulursunuz, zaten Kasım indirimleri başladı başlayacak. Bütçenize uygun bir tane alırsınız.

Evet, sisteminizdeki anakartta 1 adet M.2 yuvası var.

Fazladan M.2 SSD alıp takmak isterseniz onun için de bu dönüştürücüler var:
M.2 Dönüştürücü
M.2 Dönüştürücü

Dönüştürücüyü aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlenen yuvalardan herhangi birine takabilirsiniz. Ancak takacağınız M.2 SSD'den en fazla teorik olarak 984.6 MB/s hız alabilirsiniz.

B365M PRO-VH.png

Satın almadan önce ekran kartınızın, resimde kırmızı ile işaretli yuvaların üstünü kapatıp kapatmadığını da kontrol edin.

Bulursunuz, zaten kasım indirimleri başladı başlayacak. Bütçenize uygun bir tane alırsınız.

Evet, sisteminizdeki anakartta 1 adet M.2 yuvası var.

Fazladan M.2 SSD alıp takmak isterseniz onun için de bu dönüştürücüler var:
M.2 Dönüştürücü
M.2 Dönüştürücü

Dönüştürücüyü aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlenen yuvalardan herhangi birine takabilirsiniz. Ancak takacağınız M.2 SSD'den en fazla teorik olarak 984.6 MB/s hız alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2007389

Satın almadan önce ekran kartınızın, resimde kırmızı ile işaretli yuvaların üstünü kapatıp kapatmadığını da kontrol edin.

Yardımlarınız için teşekkür ederim 984MB normal SSD'den iyiymiş yine ihtiyacım olursa daha fazla M.2 almak iyi olur indirim zamanı alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı