Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 3 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. İnternet hızım çok yüksek değerlere ulaşıyor. Ancak indirdiği hız 100 KB/s gibi düşük bir hız. Sitede engel olabilir mi, yoksa internetim ile bir ilgili sıkıntı mı var?
Arkadaşlar merhaba. İnternet hızım çok yüksek değerlere ulaşıyor. Ancak indirdiği hız 100 KB/s gibi düşük bir hız. Sitede engel olabilir mi, yoksa internetim ile bir ilgili sıkıntı mı var?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 İndirdiğiniz dosyanın sunucusunda yoğunluk olabilir. İndirmeyi nereden yapıyorsunuz? Tarayıcı mı yoksa dijital oyun servislerinden vs. mi?
İndirdiğiniz dosyanın sunucusunda yoğunluk olabilir. İndirmeyi nereden yapıyorsunuz? Tarayıcı mı yoksa dijital oyun servislerinden vs. mi?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 3 Mayıs 2021 #3 Büyük ihtimal indirme yaptığınız siteyle alakalı. Bilindik bir siteden dosya indirmeyi deneyin.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 3 Mayıs 2021 #4 AJFA dedi: İndirdiğiniz dosyanın sunucusunda yoğunluk olabilir. İndirmeyi nereden yapıyorsunuz? Tarayıcı mı yoksa dijital oyun servislerinden vs. mi? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı. Yoğunluk olduğunu sanmıyorum, çünkü başka bir kullanıcı farklı bir internetten indirirken hızlıca indiriyor.
AJFA dedi: İndirdiğiniz dosyanın sunucusunda yoğunluk olabilir. İndirmeyi nereden yapıyorsunuz? Tarayıcı mı yoksa dijital oyun servislerinden vs. mi? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı. Yoğunluk olduğunu sanmıyorum, çünkü başka bir kullanıcı farklı bir internetten indirirken hızlıca indiriyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 Webcam kullanan insan dedi: Tarayıcı. Yoğunluk olduğunu sanmıyorum, çünkü başka bir kullanıcı farklı bir internetten indirirken hızlıca indiriyor. Genişletmek için tıkla... Yasa dışı bir dosya değilse link verebilir misiniz?
Webcam kullanan insan dedi: Tarayıcı. Yoğunluk olduğunu sanmıyorum, çünkü başka bir kullanıcı farklı bir internetten indirirken hızlıca indiriyor. Genişletmek için tıkla... Yasa dışı bir dosya değilse link verebilir misiniz?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 3 Mayıs 2021 #6 AJFA dedi: Yasa dışı bir dosya değilse link verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki yasa dışı bir dosya.
AJFA dedi: Yasa dışı bir dosya değilse link verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki yasa dışı bir dosya.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #7 Webcam kullanan insan dedi: Ne yazık ki yasa dışı bir dosya. Genişletmek için tıkla... O zaman sunucuda bir problem vardır %90. Hangi indirme servisi? Turbobit, Uploaded, Mega vs.
Webcam kullanan insan dedi: Ne yazık ki yasa dışı bir dosya. Genişletmek için tıkla... O zaman sunucuda bir problem vardır %90. Hangi indirme servisi? Turbobit, Uploaded, Mega vs.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 3 Mayıs 2021 #8 Sunucuyla ilgili bir problem olmalı.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 3 Mayıs 2021 #9 AJFA dedi: O zaman sunucuda bir problem vardır %90. Hangi indirme servisi? Turbobit, Uploaded, Mega vs. Genişletmek için tıkla... Mega. 333365 dedi: Sunucuyla ilgili bir problem olmalı. Genişletmek için tıkla... Çözmenin yolu yok o halde, değil mi?
AJFA dedi: O zaman sunucuda bir problem vardır %90. Hangi indirme servisi? Turbobit, Uploaded, Mega vs. Genişletmek için tıkla... Mega. 333365 dedi: Sunucuyla ilgili bir problem olmalı. Genişletmek için tıkla... Çözmenin yolu yok o halde, değil mi?