Krank kırma muhabbeti 250R'larda geçerli ki sosyal medyada abartıldığı kadar bi' vukuat henüz hiç görmedim. 60-70 bin KM yapan arkadaşlarım vardı 250R ile.Tabii PCX. Her an yatak sarabilir CB.
cbden bahsedıyorum reis sen sanırım cbr125r dan bahsediyorsunBirisi scooter, keyifçi işi; birisi supersport, daha çok cadde/piyasa işi. PCX çok keyifli motordur, trafikte çok rahattır vs. ama CBR'ın da görünüşü güzel. Keyfinize göre değişir.
Krank kırma muhabbeti 250R'larda geçerli ki sosyal medyada abartıldığı kadar bi' vukuat henüz hiç görmedim. 60-70 bin KM yapan arkadaşlarım vardı 250R ile.
Birisi scooter, keyifçi işi; birisi supersport, daha çok cadde/piyasa işi. PCX çok keyifli motordur, trafikte çok rahattır vs. ama CBR'ın da görünüşü güzel. Keyfinize göre değişir.
Krank kırma muhabbeti 250R'larda geçerli ki sosyal medyada abartıldığı kadar bi' vukuat henüz hiç görmedim. 60-70 bin km yapan arkadaşlarım vardı 250r ile.
hocam butcem bıraz kısıtlı pcx alırken bıraz zorlanabılırım sence 30 binde cb125r mantıklı mıdır en baba 10 bin km de kullanıp satmayı dusunuyorum bı sorun yasar mıyımÖncelikle cb serisi supersport değil naked CBR ve CB farklı bizzat ikisine de sahibim 100.000km oldu motorlarım ve dediğiniz gibi sorunsuz kullanıyorum bu konuda haklısınız. Anlatırken türlerini ve model isimlerini lütfen doğru yazmaya özen gösterelim.
Hocam bütçem bıraz kısıtlı PCX alırken bıraz zorlanabılırım sence 30 binde CB125R mantıklı mıdır en baba 10 bin km de kullanıp satmayı dusunuyorum bir sorun yasar mıyım?
krank ıster mı sızce pekı 10 bine kadarHocam ömrüm Japon motorlarını sürerek geçti kesinlikle mantıklı ki parçası bulunuyor belirttiğin modelin kısacası alınır hocam.
Krank ıster mı sızce pekı 10 bine kadar.
Öncelikle cb serisi supersport değil naked CBR ve CB farklı bizzat ikisine de sahibim 100.000km oldu motorlarım ve dediğiniz gibi sorunsuz kullanıyorum bu konuda haklısınız. Anlatırken türlerini ve model isimlerini lütfen doğru yazmaya özen gösterelim.
CBR 125 zannettim hocam, kusura bakmayıncbden bahsedıyorum reis sen sanırım cbr125r dan bahsediyorsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.