Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.654 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 22 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, yüksek lisans başvurularında hangi sınav daha çok baz alınıyor merak ediyorum. YÖKDİL mi, YDS mi dikkate alınıyor?
Arkadaşlar merhaba, yüksek lisans başvurularında hangi sınav daha çok baz alınıyor merak ediyorum. YÖKDİL mi, YDS mi dikkate alınıyor?
Çözüm Blackbeard 22 Ağustos 2025 İkisinin de başvurusu kabul oluyor diye biliyorum. Burada önemli olan puan ve geçerlilik süresi ona dikkat edersen sorun olmaz.
İkisinin de başvurusu kabul oluyor diye biliyorum. Burada önemli olan puan ve geçerlilik süresi ona dikkat edersen sorun olmaz.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.487 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2025 #2 İkisinin de başvurusu kabul oluyor diye biliyorum. Burada önemli olan puan ve geçerlilik süresi ona dikkat edersen sorun olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
İkisinin de başvurusu kabul oluyor diye biliyorum. Burada önemli olan puan ve geçerlilik süresi ona dikkat edersen sorun olmaz.