Codwhite Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 32 Çözümler 1 19 Mayıs 2025 #1 Bu sene YKS'ye girmeyi düşünüyorum ama yüksek lisansım var. Sınav sonrası tercih yaparsam yüksek lisansım iptal mi oluyor?
Bu sene YKS'ye girmeyi düşünüyorum ama yüksek lisansım var. Sınav sonrası tercih yaparsam yüksek lisansım iptal mi oluyor?
Çözüm 3 3 333365 19 Mayıs 2025 Aynı anda örgün lisans ya da ön lisans okuyamıyorsunuz. Sizin birisi yüksek lisans, diğeri de normal lisans olacağı için sorun olmaz. Okuyabilirsiniz.
Aynı anda örgün lisans ya da ön lisans okuyamıyorsunuz. Sizin birisi yüksek lisans, diğeri de normal lisans olacağı için sorun olmaz. Okuyabilirsiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.457 Makaleler 2 Çözümler 1.583 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 İkisini birlikte devam ettiremiyorsunuz. Kayıt yaptırırsanız iptal oluyor tercihten ziyade. Sınava girmenizde ve tercih yapmanızda bir engel yok. Soruyu dikkatsizce cevaplandırdım, @333365 hocamın yanıtı doğrudur. Son düzenleme: 19 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
İkisini birlikte devam ettiremiyorsunuz. Kayıt yaptırırsanız iptal oluyor tercihten ziyade. Sınava girmenizde ve tercih yapmanızda bir engel yok. Soruyu dikkatsizce cevaplandırdım, @333365 hocamın yanıtı doğrudur.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 19 Mayıs 2025 #3 Aynı anda örgün lisans ya da ön lisans okuyamıyorsunuz. Sizin birisi yüksek lisans, diğeri de normal lisans olacağı için sorun olmaz. Okuyabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Aynı anda örgün lisans ya da ön lisans okuyamıyorsunuz. Sizin birisi yüksek lisans, diğeri de normal lisans olacağı için sorun olmaz. Okuyabilirsiniz.
KS KS Codwhite Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 32 Çözümler 1 19 Mayıs 2025 #4 333365 dedi: Aynı anda örgün lisans ya da ön lisans okuyamıyorsunuz. Sizin birisi yüksek lisans, diğeri de normal lisans olacağı için sorun olmaz. Okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
333365 dedi: Aynı anda örgün lisans ya da ön lisans okuyamıyorsunuz. Sizin birisi yüksek lisans, diğeri de normal lisans olacağı için sorun olmaz. Okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.