Yüksek Miktarda Upload Sıkıntı Çıkarır Mı?

Makaleler
9
Yer
Detroit
Bu aralar stok videoculuğa merak saldım, arşivimdeki 4K videolara color grading yaptım. Boyutları da pek büyük. Gece yüklemeye bırakıyorum, ertesi gün okuldan dönünce bitmiş oluyor. Son 2 günde upload hızı 5 Mbps'lik internetten 60 GB video yükledim, ve sonraki günlerde 40 GB+ daha yükleyeceğim. İnternetim Kablonet sınırsız, sıkıntı çıkarır mı böyle aktivitelere?

Bu aralar stok videoculuğa merak saldım, arşivimdeki 4K videolara color grading yaptım. Boyutları da pek büyük. Gece yüklemeye bırakıyorum, ertesi gün okuldan dönünce bitmiş oluyor. Son 2 günde upload hızı 5 Mbps'lik internetten 60 GB video yükledim, ve sonraki günlerde 40 GB+ daha yükleyeceğim. İnternetim Kablonet sınırsız, sıkıntı çıkarır mı böyle aktivitelere?
Çıkarmaz istediğin kadar yüklersin.

Konudan bağımsız videoları satın alan oldu mu?

Çıkarmaz.

Konudan bağımsız videoları satın alan oldu mu?
Yok, daha çok yeni. Hala pending reviewda, üstelik yaklaşık 3 senedir stok foto satıyorum. Bunca zamandır 400 görselden sadece 34 dolar satış geldi. Yalnız bunlar eski ve profesyonel olmayan görseller olduklarından tahmin ediyorum.

Sınırsız ise neden sıkıntı çıkartsın ?
Bir ara Türkcell Superonline sınırsız internette böyle bir şey okudum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220222-174903_Drive.jpg
    Screenshot_20220222-174903_Drive.jpg
    159,1 KB · Görüntüleme: 56
Yok, daha çok yeni. Hala pending reviewda, üstelik yaklaşık 3 senedir stok foto satıyorum. Bunca zamandır 400 görselden sadece 34 dolar satış geldi. Yalnız bunlar eski ve profesyonel olmayan görseller olduklarından tahmin ediyorum.

Bir ara Türkcell Superonline sınırsız internette böyle bir şey okudum.
Burada dedikleri şey sanırım internetinizin birçok kişi tarafından kullanılma ihtimali, yani yasal işlem başlatmak derken bir ev kullanıcısının tek başına 5 TB indirme ve 500 GB yükleme yapması pek mümkün olmadığından internetin birçok kişiye paylaşılmasına bir önlem olarak yapıldığını düşünüyorum, yasal işlem vs. başlatılsa bile en fazla yapacakları şey internetinizi kaç kişinin kullandığını incelemek olacaktır bence. İnterneti birçok kişiye paylaşmak ve beraber kullanmak sağlayıcıya zarar vereceği için istemedikleri bir durum, istedikleri şey sadece evinize gelen misafirler, ev sakinleri vs. kullansın ama bütün ay ortak kullanım veya ticari kullanım olmasın.

Yine de Superonline'ı arayıp sorabilirsiniz.

bir ev kullanıcısının tek başına 5 TB indirme ve 500 GB yükleme yapması pek mümkün olmadığından
Normalde dediğiniz gibi pek mümkün değil ama yapacak biri olsaydı, indirme kotası sadece 2 günde doldurulabilirdi.
Yine de Superonline'ı arayıp sorabilirsiniz.
Neyse ki Kablonet kullanıyorum ve şartnamesine baktığımda böyle bir madde görmedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220222-175358_Chrome.jpg
    Screenshot_20220222-175358_Chrome.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Geri
Yukarı