Yüksek Okuma-Yazmalı USB 3.0 Flash Disk önerisi

• Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 5.448
Makaleler
4
Yer
İzmir
32 GB boyutunda flash disk arıyorum. Daha önce Sandisk belleklerini kullandım. Tavsiye etmiyorum. Özellikle Sandisk Ultra 32GB modelinin içinde gelen dosyaları sildiğinizde flash bozuluyor. Kullanıcı hatasına girdiği içinde garanti söz konusu değil. Bu yüzden SanPişmanlık dışında başka marka disk önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak maksimum 70 lira düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben SanDisk Ultra Flair 32 GB kullanıyorum. Gayet de memnunum. Siz ne gibi bir sıkıntı yaşadınız ki?

Sandisk Ultra içinde bazı dosyalar ile geliyor. Bunlar silinince Disk Yazma koruması hatası veriyor. Bu hata yazılımsal olarak çözülmüyor. Bu hata yüzünden 2 Sandisk Ultra belleğim çöp oldu. Verilerim önemli olduğu için daha sorunsuz bir taşınabilir bellek arıyorum. Forum genelinde çoğu kullanıcı SanDisk önermiyor. Çünkü bu markanın ürünleri çok sorun çıkartıyor.

Kingston 32GB USB3.0 Usb Bellek (DTIG4/32GB) Fiyatı
Toshiba THN-U365K0320E4 U365 150MB/sn USB 3.0 32GB Flash Fiyatı

İki ürün arasında kaldım. Bunlardan birini alacağım. Tavsiyeniz için saolun.

SanDisk ve Toshiba markalarına bakmanızı öneririm. Ben SanDisk kullanıyorum ve çok memnunum.
SANDİSK PİŞMANLIKTIR. Bu markanın ürünleri çok sık dosya koruma hatası veriyor. Ve bu hatanın çözümü yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı