xqruarp Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 61 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 Bu yaz sıcaklarında termal macunumun ömrünü tamamlaması üzerine yeni macun almam gerekiyor. Daha önceden kullandığım. HALNZIYE P13 13,4 W/m·k 2 Gr. Termal Macun - Fiyatı, Yorumları HALNZIYE P13 13,4 W/m·k 2 Gr. Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Macundan ne kadar memnun kalsam da 2 gram olması bana az geliyor. Başka macunlar ararken bunları buldum: Maxtor Ctg8d Yüksek Kaliteli Termal Macun Soğutucu 4gr 12.8 W/mk Üretim Tarihi : 02.09.2023 - Fiyatı, Yorumları Maxtor Ctg8d Yüksek Kaliteli Termal Macun Soğutucu 4gr 12.8 W/mk Üretim Tarihi : 02.09.2023 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Xrades 8w/m-k Nano Elmas Partiküllü 2g Yüksek Performanslı Termal Macun - Fiyatı, Yorumları Xrades 8w/m-k Nano Elmas Partiküllü 2g Yüksek Performanslı Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hangisini almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
Bu yaz sıcaklarında termal macunumun ömrünü tamamlaması üzerine yeni macun almam gerekiyor. Daha önceden kullandığım. HALNZIYE P13 13,4 W/m·k 2 Gr. Termal Macun - Fiyatı, Yorumları HALNZIYE P13 13,4 W/m·k 2 Gr. Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Macundan ne kadar memnun kalsam da 2 gram olması bana az geliyor. Başka macunlar ararken bunları buldum: Maxtor Ctg8d Yüksek Kaliteli Termal Macun Soğutucu 4gr 12.8 W/mk Üretim Tarihi : 02.09.2023 - Fiyatı, Yorumları Maxtor Ctg8d Yüksek Kaliteli Termal Macun Soğutucu 4gr 12.8 W/mk Üretim Tarihi : 02.09.2023 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Xrades 8w/m-k Nano Elmas Partiküllü 2g Yüksek Performanslı Termal Macun - Fiyatı, Yorumları Xrades 8w/m-k Nano Elmas Partiküllü 2g Yüksek Performanslı Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hangisini almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Gredes Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 193 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core I5 12400F Ram: 2x8 Lexar Thor 3200 MHz Depolama: Adata Legend 850 1TB M2 ssd Ekran Kartı: Zotac Twin Edge GeForce RTX 4070 OC 12GB Kasa: Fazeon F7 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #2 Bu video yardımcı olacaktır hocam. Çok beğendiğim video ve kanallardan bir tanesi güvenerek feyz alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video yardımcı olacaktır hocam. Çok beğendiğim video ve kanallardan bir tanesi güvenerek feyz alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et