Öncelikle merhaba dostlar, önümüzde ki aylarda 1500-2300 arası bir işlemci almak istiyorum.
Fakat aklımda tam olarak bir şey yok benim beklentim, ucuz, yüksek performanslı ve uzun ömürlü olması ama tabii ki bu fiyata biraz zor şeyler istiyorum ama eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(AMD-Intel fark etmez.)
Anakarta karar vermedim onu işlemciye göre almayı düşünüyordum onun içinde ekstra olarak 1500 liralık bir bütçem var yani problem olacağını düşünmüyorum yeterli olacaktır 1500 sanırım.
Anakarta karar vermedim onu işlemciye göre almayı düşünüyordum onun içinde ekstra olarak 1500 liralık bir bütçem var yani problem olacağını düşünmüyorum yeterli olacaktır 1500 sanırım.
CPU: ()
GPU: (RX 570 8GB)
ANAKART: ASUS TUF GAMING B450M-PLUS II'e yakın veya birazcık daha ucuz bir şey düşünüyorum.
POWER: (650-700W) Sanırım..
RAM: 16 GB 2133MHz
Oyun oynayın, oynarken canlı yayın yapın, video ve fotoğraf işleyin ve ya profesyonel amaçlarınızda kullanın Ryzen 5 1600 işlemci hepsine hazır. AMD’nin yeni göz bebeği RYZEN masaüstü işlemcileriyle…
Oyun oynayın, oynarken canlı yayın yapın, video ve fotoğraf işleyin ve ya profesyonel amaçlarınızda kullanın Ryzen 5 1600 işlemci hepsine hazır. AMD’nin yeni göz bebeği RYZEN masaüstü işlemcileriyle…
En ucuz Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.571,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anladımm bunlara da bir bakacağım işlemci ve anakart tercihimi de daha iyi yönde yapacağım, her ikinize de çok teşekkürlerimi iletiyorum. @erme , @kino