Yüksek performanslı sistemler de oyunlarda mikro takılma yaşıyor mu?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Yıllardır bu sorunu araştırıyorum ama herhangi çözüme kavuşmadı. Herkesin yaşadığı bir şey olduğunu biliyorum ama sorun şu herkes yaşayıp neden bu sorun çözüme kavuşmuyor. Herkes acaba bu mikro takılmaları umursamıyor mu?

Stuttering olarak geçiyor bu sorun. FPS yüksekken anlık saliselik takılma görüyormuş gibi oluyorsunuz.

100k para verip aldığın sistemde bile bu sorun yaşanıyor ama kullanıcılar umursamıyor mu? Merak ediyorum, bu sorunla ilgili tecrübesi olan olmayan herkes bu konuda toplanabilir mi?

hocam sorun o değilki ben Gta 5 high ayarlarda abartısız her 2 3 dakikada bir 10 drop fln yiyorum ama arkadaşımın bilgisayarında aynı ayarlarda yağ gibi akıyordu bu sorun zaten çözülebilecek bir sorun olduğunuda sanmıyorum kiminin ramden kiminin işlemciden kiminin ekran kartından kiminin monitorden kiminin yazılımsal çok zor yani

Bende diyorum ki sistemler aynı mı aynı mı?

hayır bende gt 1030 onda rx 580 vardı ama gt 1030 her 2 3 dakikada bir drop yiyecek bir kart değilki gta 5 için şuan elimde rx 6700 xt var o bile drop yiyor aynı şekil
Dostum işte bu tarz konular bu yüzden çözülemiyor. Stuttering ana sebebi ekran kartı değil ki gözlerinden öptüğüm dostum. Ah hocam ah

Dostum işte bu tarz konular bu yüzden çözülemiyor. Stuttering ana sebebi ekran kartı değil ki gözlerinden öptüğüm dostum. Ah hocam ah
hocam ne demek istediğinizi anlamıyorum ki bende biliyorum ana sebebinin ekran kartı olmadığını demek istediğim tek şey bazı bilgisayarlarda karşılaşılmazken bazılarında karşılaşılıyor ve neden olduğunu ne için olduğunu anlayamıyorsunuz çok fazla parça yüzünden aynı hata gerçekleşebiliyor kullanıcıların çözmesi çok zor bunu diyorum demek istediğiniz şeyi açıklarsanız daha iyi olur

100k para verip aldığın sistemde bile bu sorun yaşanıyor ama kullanıcılar umursamıyor mu? Merak ediyorum, bu sorunla ilgili tecrübesi olan olmayan herkes bu konuda toplanabilir mi?
Oyun yeniyse umursamıyorum ama sıfır bilgiyle, içgüdüsel olarak takılma varsa sorun disktedir gibi geliyor hep. Hafızada yer var mı, arkaplanda bir şey yazdırılıyor mu, tüm gereksiz programlar kapalı mı bunlara bakıyorum. Yeni sürümden kaçıyorum, stabil sürüm kovalıyorum. Bazen bir restart bile sorunumu çözüyor.
Sıcaklık GPU'da 70 75'i geçiyorsa aman oğluşum diyip oyunu kışa saklıyorum. Yazın pek oyun oynamam bu yüzden. Para olsa şöyle güzel soğutma sistemleriyle rahat rahat ateşimizi söndürürdük ama stok fana kaldık. 4 yıl olacak sistemimi dizeli, 100 bin eder mi bilmiyorum ama o dönem 7 bin liraydı.

merhaba dostum sistemim üst seviye mi onu bilemiyorum ama 100 bin tl harcadım. şuan hergun oynarken bir sorun ile karşılaşıyorum. ekran kartım (greden buna geçtim) rx7900xt. microstutter veya başka problemler oluyor çözümü yok sıcaklıklarım gayet normal herşey yerinde ama bilmiyorum. çözebildin mi

Maalesef dostum

dostum emin ol burda seni en iyi ben anlıyorum. sistemim 2 kez teknik servise gitti ve sorunsuz denilip geri döndü ben neler çektim bir bilsen. gittim ekran kartı üreticisini aradım onu yaptım bunu yaptım birsürü ayar denedim ekran kartını söktüm denedim. bios ayarlarını değiştirdim w11 den w10 a geçtim birsürü şey yaptım. yani yapmadığım şey gerçekten kalmadı. dediklerinede çok hak veriyorum yani ben o kadar para verdim tabi akıcı oynamam gerekecek en ufak bi probleme sinir oluyorum yani bu bende böyle ama sistemde artık böyle şeyler olmaması gerek. ben bu kadar para verdim sistem hala elimde düzgün birşekilde oh çekip oynayamıyacakmıyım anlamadım ki muhattabımızda yok durumu anlatıyorum sorun yok diyolar farklı bişey diyolar ve bana şunu dene bunu dene dendiğinde sinirleniyorum çünkü bu basit birşey ile çözülecek şey değil.

Teknik servise gitmiş gelmiş diyorsun iyi yapmışsın ama zamanından olmuşsun. Hiçbir çözüm bulamazlar olan senin bilgisayarsız kaldığın vakite canının sıkkınlığına olur en önemlisi düzelip gelecek diye umut ettiğin o umuduğuna olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…