H hasanemrekoçak Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 6 3 Ocak 2020 #11 Araştırdım herkes de öyle arıyım bi turkcell'i belki çözerler.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 3 Ocak 2020 #12 hasanemrekoçak dedi: Araştırdım herkes de öyle arıyım bi turkcell'i belki çözerler. Genişletmek için tıkla... 3 mesajınızın 3'ünde de yazım hatası var ve uyarı alabilirsiniz. Düzeltmenizi öneririm.
hasanemrekoçak dedi: Araştırdım herkes de öyle arıyım bi turkcell'i belki çözerler. Genişletmek için tıkla... 3 mesajınızın 3'ünde de yazım hatası var ve uyarı alabilirsiniz. Düzeltmenizi öneririm.
H hasanemrekoçak Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 6 3 Ocak 2020 #13 Ben sorunumu çözmek için kullanıyorum bu platformu türkçemi düzeltmek isteseydim. dil kursuna giderdim.
Ben sorunumu çözmek için kullanıyorum bu platformu türkçemi düzeltmek isteseydim. dil kursuna giderdim.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 3 Ocak 2020 #14 hasanemrekoçak dedi: Ben sorunumu çözmek için kullanıyorum bu platformu türkçemi düzeltmek isteseydim. dil kursuna giderdim. Genişletmek için tıkla... Uyarı alıp engel yediğiniz zaman görürsünüz. Yardım etmek istemiştim.
hasanemrekoçak dedi: Ben sorunumu çözmek için kullanıyorum bu platformu türkçemi düzeltmek isteseydim. dil kursuna giderdim. Genişletmek için tıkla... Uyarı alıp engel yediğiniz zaman görürsünüz. Yardım etmek istemiştim.