Yüksek RAM kullanım değerleri

latorc

Hectopat
Daha fazla  
4 GB RAM bulunan Windows 10 laptopum boştayken %46 RAM kullanıyor Chrome da bir şeyler yaptığımda da %60 üzeri oluyor ayrıca çıkan ses de çok rahatsız ediyor bunun bir çözümü var mı? Bu arada şunu da belirteyim virüs yok ve PC de sadece Chrome yüklü.

4 GB RAM bulunan Windows 10 laptopum boştayken %46 RAM kullanıyor Chrome da bir şeyler yaptığımda da %60 üzeri oluyor ayrıca çıkan ses de çok rahatsız ediyor bunun bir çözümü var mı? Bu arada şunu da belirteyim virüs yok ve PC de sadece Chrome yüklü.

Normal bence.
Kaynak kullanımı arttığı için sistem fan açıyor.

Değerde sorun yok.
1615846765422.png

Hiç sorma ya. Bu lanet sistemde RAM arada sapıtıyor. Çözemedim bir türlü. Resmen insanları yeni RAM takviyesi yapmaya mecbur bırakıyor. Bende de bazen 4-5 GB RAM kullanımı olması gereken durumlarda bir anda garip şekilde 7 GB oluyor gereksiz yere 2 GB RAM harcıyor. Alt tarafı tarayıcı açıyoruz 2 tane. Bir de program.

Hiç sorma ya. Bu lanet sistemde RAM arada sapıtıyor. Çözemedim bir türlü. Resmen insanları yeni RAM takviyesi yapmaya mecbur bırakıyor. Bende de bazen 4-5 GB RAM kullanımı olması gereken durumlarda bir anda garip şekilde 7 GB oluyor gereksiz yere 2 GB RAM harcıyor. Alt tarafı tarayıcı açıyoruz 2 tane. Bir de program.

O kadar oyun oynuyorum RAM konusunda sıkıntı yaşamadım ama chrome/opera sağ olsun dediğin gibi RAM'in içinden geçiyorlar.

O kadar oyun oynuyorum RAM konusunda sıkıntı yaşamadım ama chrome/opera sağ olsun dediğin gibi RAM'in içinden geçiyorlar.
Delirtiyor insanı gerçekten bazen. Bakıyorum Chrome 2 GB RAM harcıyor ne yapıyorsa artık? Çözemedim. Kapatıp aynı şeyleri tekrar açıyorum. Bu sefer RAM kullanımı 1 GB altına düşüyor. Bazı Web sitelerinden mi kaynaklanıyor anlamadım. Futbol maçlarını takip ettiğim bir site var mesela (maçkolik). O siteyi açınca 1 GB RAM kullanmaya başlıyor ekstra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı