R RRavenClaw1 Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #11 Teknolog44 dedi: Aramayı görevi sonlandır yapın ve Windows 10 güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel. Aramanın ekran alıntısı aracı'nı arattğım için RAM kullandığını düşünüyorum, eminseniz kapatayım?
Teknolog44 dedi: Aramayı görevi sonlandır yapın ve Windows 10 güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel. Aramanın ekran alıntısı aracı'nı arattğım için RAM kullandığını düşünüyorum, eminseniz kapatayım?
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 30 Ağustos 2021 #12 RRavenClaw1 dedi: Evet güncel. Aramanın ekran alıntısı aracı'nı arattğım için RAM kullandığını düşünüyorum, eminseniz kapatayım? Genişletmek için tıkla... Kapatın bir şey olmaz bende kapalı aramayı açınca çalışıyor kullanmayınca da uyku moduna alıyor.
RRavenClaw1 dedi: Evet güncel. Aramanın ekran alıntısı aracı'nı arattğım için RAM kullandığını düşünüyorum, eminseniz kapatayım? Genişletmek için tıkla... Kapatın bir şey olmaz bende kapalı aramayı açınca çalışıyor kullanmayınca da uyku moduna alıyor.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.274 Çözümler 10 31 Ağustos 2021 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et insann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et insann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izleyin.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 4 Yer Toronto 31 Ağustos 2021 #14 Sürüm güncel mi?