A AnarsikPenguen Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 7 6 Nisan 2020 #1 Bilgisayarimda 16 GB 3000MHz Corsair RAM var. Dün format attim ve bugün bilgisayari kullanirken 3GB RAM kullanmama ragmen görev yöneticisinin toplam %45 RAM kullanimi gösterdigini fark ettim. Bu sorunu yasayan var mi? Cözümü ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
Bilgisayarimda 16 GB 3000MHz Corsair RAM var. Dün format attim ve bugün bilgisayari kullanirken 3GB RAM kullanmama ragmen görev yöneticisinin toplam %45 RAM kullanimi gösterdigini fark ettim. Bu sorunu yasayan var mi? Cözümü ne olabilir?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Nisan 2020 #2 Bir sürü Chrome sekmesi açık. Bilgisayar ilk açıldığı zaman bakın. Artı 0 Eksi
KS KS A AnarsikPenguen Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 7 6 Nisan 2020 #3 ForAnAngeL dedi: Bir sürü Chrome sekmesi açık. Bilgisayar ilk açıldığı zaman bakın. Genişletmek için tıkla... chrome tamamen kapali olsa da ayni sekilde en az %35 kullanim gösteriyor Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Bir sürü Chrome sekmesi açık. Bilgisayar ilk açıldığı zaman bakın. Genişletmek için tıkla... chrome tamamen kapali olsa da ayni sekilde en az %35 kullanim gösteriyor
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Nisan 2020 #4 Bilgisayarı yeniden başlatın öyle SS atın. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2020 #5 Sistem RAM miktarına göre gevşetiyor kendini diye düşünüyorum lazım olduğunda ıvır zıvırları kapatıp otomatik yer açıyor. Virüs tara, sorun falan olmuyorsa boşver. Artı 0 Eksi
Sistem RAM miktarına göre gevşetiyor kendini diye düşünüyorum lazım olduğunda ıvır zıvırları kapatıp otomatik yer açıyor. Virüs tara, sorun falan olmuyorsa boşver.
KS KS A AnarsikPenguen Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 7 6 Nisan 2020 #6 ForAnAngeL dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın öyle SS atın. Genişletmek için tıkla... direkt acildigi anda böyle gözüküyor. Shimada Sensei dedi: Sistem RAM miktarına göre gevşetiyor kendini diye düşünüyorum lazım olduğunda ıvır zıvırları kapatıp otomatik yer açıyor. Virüs tara, sorun falan olmuyorsa boşver Genişletmek için tıkla... virüs yok ona eminim formati daha yeni attim. Kullanimi etkilemiyor ama düzeltilmesi gereken bir sey varsa yapmak istiyorum. ForAnAngeL dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın öyle SS atın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_4.png 19 KB · Görüntüleme: 50 Screenshot_5.png 23,8 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın öyle SS atın. Genişletmek için tıkla... direkt acildigi anda böyle gözüküyor. Shimada Sensei dedi: Sistem RAM miktarına göre gevşetiyor kendini diye düşünüyorum lazım olduğunda ıvır zıvırları kapatıp otomatik yer açıyor. Virüs tara, sorun falan olmuyorsa boşver Genişletmek için tıkla... virüs yok ona eminim formati daha yeni attim. Kullanimi etkilemiyor ama düzeltilmesi gereken bir sey varsa yapmak istiyorum. ForAnAngeL dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın öyle SS atın. Genişletmek için tıkla...
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Nisan 2020 #7 Başlangıç kısmının SS'ni atın. Gereksiz şeyleri devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi
KS KS A AnarsikPenguen Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 7 6 Nisan 2020 #8 ForAnAngeL dedi: Başlangıç kısmının SS'ni atın. Gereksiz şeyleri devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_6.png 13,6 KB · Görüntüleme: 44 Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Başlangıç kısmının SS'ni atın. Gereksiz şeyleri devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla...
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Nisan 2020 #9 AnarsikPenguen dedi: direkt acildigi anda böyle gözüküyor. virüs yok ona eminim formati daha yeni attim. Kullanimi etkilemiyor ama düzeltilmesi gereken bir sey varsa yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Game manager nedir? Gereksiz ise kapatın. Artı 0 Eksi
AnarsikPenguen dedi: direkt acildigi anda böyle gözüküyor. virüs yok ona eminim formati daha yeni attim. Kullanimi etkilemiyor ama düzeltilmesi gereken bir sey varsa yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Game manager nedir? Gereksiz ise kapatın.
KS KS A AnarsikPenguen Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 7 6 Nisan 2020 #10 ForAnAngeL dedi: Game manager nedir? Gereksiz ise kapatın. Genişletmek için tıkla... Razer synapsenin uzantisi. Tek basina kapatamiyorum ama zaten şu anda 55MB RAM tüketiyor. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Game manager nedir? Gereksiz ise kapatın. Genişletmek için tıkla... Razer synapsenin uzantisi. Tek basina kapatamiyorum ama zaten şu anda 55MB RAM tüketiyor.