SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #1 Ben bu bilgisayarı yeni yükselttim ve böyle kullanıyorum. Format atmayı da düşünmüyorum. Şimdi sorum şu bu şekilde kullansam bir sorun olur mu illa gerekli mi format? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2019
Ben bu bilgisayarı yeni yükselttim ve böyle kullanıyorum. Format atmayı da düşünmüyorum. Şimdi sorum şu bu şekilde kullansam bir sorun olur mu illa gerekli mi format?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #2 Format mecburi değil. Sisteminizde herhangi bir sorun yaşamıyorsanız formata gerek yok.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #3 Hayır bir sorun olmaz. Sadece ekran kartı değiştirdiyseniz DDU ile silip yeni drıverı yüklerseniz daha iyi olur.
Hayır bir sorun olmaz. Sadece ekran kartı değiştirdiyseniz DDU ile silip yeni drıverı yüklerseniz daha iyi olur.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.823 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #4 Ard arda büyük update yapınca sorun olabiliyor. Genel olarak problem yoksa format atmayın.