Yükseltme yaparken ilk ekran kartı mı alınmalı yoksa işlemci mi?

Evet işlemci daha mantıklı bu durumda.

Ekran kartı ne alacaksın ben olsam işlemci almam dediğin şey rekabetçi oyunlarda oluyor.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan işlemci yoksa ekran kartı. Gerçi halihazirda sistemde yükseltmelik bir ihtiyaç da yok ya neyse.

Ekran kartı ne alacaksın ben olsam işlemci almam dediğin şey rekabetçi oyunlarda oluyor.
rekabetçi oyunlar dışında bazı oyunlarda 30-40 fps lik fark oluyor ondan dolayı kafam karışık şuan ne yapayim diye düşünüyorum

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan işlemci yoksa ekran kartı. Gerçi halihazirda sistemde yükseltmelik bir ihtiyaç da yok ya neyse.
rekabetçi oyunlar dışında bazı oyunlarda 30-40 fps lik farklar oluyor o yüzden hangisini almalıyım diye düşünüyorum

7800x3D alıp geçerdim sonrasında para biriktirip ekran kartını 9080 XT ( çıkarsa ) gibi ya da misali bir karta yukseltirdim.Suan ekran kartı aldınız diyelim sonrasında tekrar ekran kartını yükseltmeniz gerekti 7600 ün hangi ekran kartlarını kaldırabileceği kesin değil ama 7800X3D'in kaldirabilme kapasitesi daha yüksek.

7800x3d yi alayimmi yoksa bir kaç ay sonra yeni işlemciler çıkarsa (7800x3dden iyi olan) onumu alayim ?

7800x3D'yi alayim mi yoksa birkaç ay sonra yeni işlemciler çıkarsa (7800x3DDen iyi olan) onumu alayim?

7800x3Dden iyi bir işlemci çıkacak mı bilmiyorum. 9700x3D gelecek diyorlardı performansı 9800x3D ile çok yakın ama daha ucuz olacakmis ki hiç sanmiyorum 9500F'de gördük zaten harika fiyatlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…