Yükte R5 5600X 75 derece RX6750 XT 80 derece normal mi?

Ben de PUBG yok test etmedim ama RDR2 oynadım dün bütün gün hatta oyunu kapatmaya yakın kaç derece diye merak ettim ekran kartı 71 dereceydi benim odam çok sıcak bir odadır duvar yok Full cam ve ara oda hangi modeli var RX 6750'nin fanlar kaç RPM de çalışıyor? Benim fanlar 1400 de çalışıyor otomatik kendi ayarlıyor.
Benim sisteminde aynı sayılır 5600X var SE 224 ile ve 6750 XT var.
PUBG indirirsem test ederim.

Kasan da güzelmiş nasıl o sıcaklıkları görüyorsun ilginç.
Valla hocam ben de anlamadım pek bilgim de yok PC konusunda ilk defa tecrübe ediyorum, yardımınız çok önemli

XFX merc modeli var bende hocam FurMark testleri ve oyun için kullanımlarımda henüz 70 derece üstünü hiç görmedim hotspot sıcaklığı ise maksimum 85 90 gördüm.
Bende de xfx quick modeli var hocam

Adana - Antalya gibi bir yerde klimasiz ortamda mi calisiyor bilgisayar?
İzmir'de yaşıyorum evet odamda klima yok ve çok sıcak bulunduğum yer, ama yine de bu dereceler normal midir hocam

Masaüstünde sağ tık basın en üstte radean software açın.Performans a sonra ayarlanıyora basın.manüel ayarlamaya basın. Fan ayarı var orda 55° %30 65°%60 80° %80 yapabilrisniz.
Bi kontrol edeyim hemen size döneceğim.

Vallahi hocam ben de anlamadım pek bilgim de yok PC konusunda ilk defa tecrübe ediyorum, yardımınız çok önemli

Bende de XFX quick modeli var hocam.

Fan hızlarını hep Auto'da kullanıyorum hocam bazen fanlar 660RPM üstüne çıkmıyor o seviyede 65 70 derecelere kadar çıkıyor kart 1200 1400RPM arasında kendisini gayet güzel soğutuyor. Oyunda bir takip edin bakalım kaç RPM çalışıyor fanlar eğer düşükse en kötü manuel ayarlama yaparsınız.

Kasanın önünde bir fan slotu daha var oraya bir fan daha koyacağım ama onun dışında başka yere koyamıyorum sanırım hocam.

Üst kısma 2 fan daha takılabilir hocam sekira 100R var bende de 3 önde 1 arkada fan vardı, egzoz fan tek başına yeterli gelmiyor 2 fanda yukarı tarafa takarsanız tam rahatlama sağlıyor sisteme.

Üst kısma 2 fan daha takılabilir hocam sekira 100R var bende de 3 önde 1 arkada fan vardı, egzoz fan tek başına yeterli gelmiyor 2 fanda yukarı tarafa takarsanız tam rahatlama sağlıyor sisteme.
Tamamdır, bunu halledeyim dediğiniz gibi. Bir de şeyi sormak istiyorum, ileride monitörümü değişeceğim, 2k veya 1080p çözünürlükte oynadığımda ekran kartı sıcaklığı daha da artacak mı ? Eğer öyleyse bu kasa içi hava akışına iyice yoğunlaşmam gerekecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…