D Durmusalilmz Femtopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar ayagima kaynar su döküldü, yürüyemiyorum. Dershaneden ayrılabilir miyim? Neden olarak kabul ederler mi?
Arkadaşlar ayagima kaynar su döküldü, yürüyemiyorum. Dershaneden ayrılabilir miyim? Neden olarak kabul ederler mi?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 27 Kasım 2022 #2 Tahminimce senet imzalamışsınızdır. Kaynar su da geçici bir engel kabul ederler büyük ihtimal. Sanmıyorum.
Tahminimce senet imzalamışsınızdır. Kaynar su da geçici bir engel kabul ederler büyük ihtimal. Sanmıyorum.
D Durmusalilmz Femtopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #3 sweiss dedi: Tahminimce senet imzalamışsınızdır. Kaynar su da geçici bir engel kabul ederler büyük ihtimal. Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrilabilirmiyim yani
sweiss dedi: Tahminimce senet imzalamışsınızdır. Kaynar su da geçici bir engel kabul ederler büyük ihtimal. Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrilabilirmiyim yani
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 27 Kasım 2022 #4 @Durmusalilmz Cayma bedelini ve kitap parasını öderseniz ayrılabilirsiniz.
D Durmusalilmz Femtopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #5 sweiss dedi: @Durmusalilmz Cayma bedelini ve kitap parasını öderseniz ayrılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dershaneye 13 k ya yazıldım her ay 1000 TL veriyoruz tahmini ne kadar öderim Eylül den beri 3000 TL odedim
sweiss dedi: @Durmusalilmz Cayma bedelini ve kitap parasını öderseniz ayrılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dershaneye 13 k ya yazıldım her ay 1000 TL veriyoruz tahmini ne kadar öderim Eylül den beri 3000 TL odedim
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 27 Kasım 2022 #6 @Durmusalilmz Emin değilim ama cayma bedeli toplam ödenmesi gereken tutarın yüzde 10'u diye biliyorum.
@Durmusalilmz Emin değilim ama cayma bedeli toplam ödenmesi gereken tutarın yüzde 10'u diye biliyorum.