Yürüyen BTS

Şarkıların içindeki mesaj mı en iyi grup yapıyor? Öyle değerlendiriliyorsa Haluk Levent de en iyi şarkıcı. Hasta bir çocuğa şarkı yapmamış mıydı?

Bruh falan kanka hani anlıyor musun inceyi mizahı hani "ben" yerine "bne" yazıyorum Reddit mizah hani sen anlamazsın ben zekiyim ben mizahşörüm bak(!)

Şarkıların içindeki mesaj mı en iyi grup yapıyor? Öyle değerlendiriliyorsa Haluk Levent de en iyi şarkıcı. Hasta bir çocuğa şarkı yapmamış mıydı?
En iyi erkek grubu diye bir atifta bulunmadim ben fakat gunumuzde standartlara bakarsak bir grubun icinde hem pop soyleyen kisiler, hem rap soyleyen kisiler ayni zamanda hepsinin dans kabiliyeti olmasi gunumuzun buyuk ihtimalle en iyi erkek grubu yapiyor. Iyi soz yazmalari onlari iyi sair yapar, iyi sarki soylemeleri onlari iyi sarkici yapar, iyi dans etmeleri onlari iyi dansci yapar veya iyi resim cizmeleri onlari iyi ressam yapar. Duz mantikla gidersek buna ulasiyoruz.

Maalesef sizinki fanboy dediğimiz kavrama giriyor körü körüne savunmanın mantığı yok normal bir şarkıcı/şarkıcı grubu. Bu memlekette çok büyük üstadlar varken Aleyna Tilki gibi insanlara odaklanırsanız tabi göremezsiniz.

@Befehle bu forumda bir fanboyu "yer" bölümünde yazanlardan bile anlayabilirsiniz. Bu konudan örnek verirsek, BTS'i öven kişilerdeki "yer" bölümüne bakarsanız neden övdüklerini anlarsınız. Uzak Doğululara karşı ilginç bir sempatisi var kullanıcıların.

Fanboyluk yaptigimi kim soyledi? Cem Karaca, Muslum Gurses, Farid Farjad, Eylem Aktas, Zeki Muren, Baris Akarsu, Baris Manco, Sezen Aksu ve maNga gibi bir cok sanatci ile buyudum ve hala dinlemeye devam ediyorum. Karsi fikirde olan birisiyle tartismam normal bir davranis degil mi?

Tartışmanıza saygı duyarım ama temeli olmayan bir savunma karşı tarafta tartışmadan çok fanboyluk etkisi yaratıyor. Çekik gözlü, renkli süslü püslü saçlar dans yeteneği ve Kore kültürü sizi o gruba ısındırıyor.

Bunu gören Aykut Elmas mesleği bıraktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…