Yürüyen BTS

Çinlilere bu kadar sempati duyan insanları hiç anlayamadım, anlayamıyorum. Ülkemizdeki sisteme demediğini bırakmayan insanlar tek parti rejimiyle yönetilen komünist bir ülkeye hayranlık duyuyor.

*BTS'in çinli bir grup olmadığını biliyorum, kimse konuyu oraya çekip linç etmeye çalışmasın.*

Çinlilere bu kadar sempati duyan insanları hiç anlayamadım, anlayamıyorum. Ülkemizdeki sisteme demediğini bırakmayan insanlar tek parti rejimiyle yönetilen komünist bir ülkeye hayranlık duyuyor.
Ekonomik olaraki medeniyet olarak kültür olarak ne bileyim her türlü özellikte ülkelere sempati duymak yerine boş bir sözde komünist geçmişi başarısız bir ülkeye sempati duymak ayrı olay gerçekten. Gerçekten ülkemizi eleştirip Çin gibi bir ülkeye hayran olmak ayrı kafa neyse konu saptı

Çok da ön yargılı olmamak gerek arkadaşlar. BTS'nin son şarkısı olan Dynamite'yi beğendim Kpop gruplarına özellikle de BTS'ye karşı gıcık olduğum, onları abartılmış bulduğum halde. Şarkının klibi de koreografisi ile, renk uyumu ile çok güzel tasarlanmış bence.
İşin fanatiklik ile ilgisi yok, zevkle ilgisi var. Ön yargıları yıkmak gerekebiliyor bazen.
Evet, ne demiş Alfred Nobel:
" So I'ma light it up like dynamite"

Son düzenleme:
Cin - Kore - Japon ayirt edemeyen 3 IQ'lu insanlarla ayni ortamda bariniyoruz. 7.5 milyar insan arasindan muhattap oldugumuz kisilere bak ya.
Biz 3 IQ'luyuz aynen öyle de ayırt edemediğimizi kim söyledi Asya kültürünü BTS ile öğrenmiş zavallının teki gelmiş burda ahkam kesiyor üzüldüm adınıza.

@efedesu üslubuna dikkat et, biz sana gerizekalı dedik mi? Türkiye'ye verip veriştiren birkaç kişinin Çin'e hayranlık duymasını konuşuyoruz.

Ama bunları "iyi" bir şekilde yapmak adamı sanatçı yapmaz.

Hocam her asyalı seven de aynı değil. Mesela ben Japon kadınlarını ve animeleri çok severim ama Kore'yi ve KPOP'u sevmem, Çin'den ise nefret ederim.

Hocam her asyalı seven de aynı değil. Mesela ben Japon kadınlarını ve animeleri çok severim ama Kore'yi ve KPOP'u sevmem, Çin'den ise nefret ederim.
Uzak Doğu kültürüyle ilgili veya insanlarıyla ilgili pek bir şeyi sevdiğim söylenemez. Irkçılık boyutunda değil tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…